Öyküler Dizisi

Aşk Öyküleri

Derya Öztürk
Haziran 2019
Maviçatı Yayınları

Aşkları için en değerli şeylerini satmışlardı..
2024 109. kitabı
Beklentiye girmeyi gerektirecek bir öykü kitabı değil. "Her biri diğerine hediye almak için en değerli şeylerini satmışlardı." Kitabın içinde muhtemelen çoğu kişinin önceden duyduğu aşk hikayeleri var. Gül ve Bülbül, Saç ve saat gibi. Yine de kafa dağıtmak için okunabilir.
2020 78. kitabı
Okunma: 26 Haziran 2020 00:20
Eser aşk içerikli dört kısa hikayeden derlenerek oluşmaktadır. Özellikle ilk hikaye olan Oscar Wilde ait “Bülbül ve Gül” adlı hikaye içerik açısından, okuyucuya verdiği duygu açısından çok hoşuma gitttiği söyleyebilirim. Diğer hikayeler ise ne yazık ki biraz sıradan olmuş.
Çerezlik 2
2020 29. kitabı
Sıkıldığım kitaplardan birisiydi. Konu itibariyle sıkılıyorum zaten editörle alakalı bir durum değil. Dünya çapında bilinen yazarlardan 1-2 tane öykü alınarak oluşturulmuş kitaplardan birisi. Bu da diğerleri gibi çerezlik
2023 85. kitabı
Okunma: 04 Kasım 2023 02:24
İnsan yeryüzüne geldiğinden.bu yana yüreği hep onunla, onun için çarpmıştır. Herkes ona kavuşmanın, onunla yaşamanın peşinde olmuştur. Onun adına şarkılar söylenmiş, şiirler ve romanlar yazılmıştır. Tabiki bahsettiğimiz şey aşktır, bu kitapta da her ikisinde evli olup, mutsuz olan iki karakterin aşkları konu edilmiştir.