10 Ocak 2022
Kil Yayınları

2025 121. kitabı
Okunma: 16 Kasım 2025 18:20
Adı biz olalım Bu sessiz sokakların Tüm gölgeler şahit olsun "DUALARIMIZA" İnadına inadına mısralarda yankılansın aşkımız, Durmadan yansın tutuşsun şiirlerimiz. Ayşegül Can . Asmiram ile şiirlerini ve sözlerini bir kitapta toplayan Ayşegül Can yüzbir sayfada duygular ile buluşturmuş. . Bugün günlerden hüzün Kıyıya vurmuş anıların Tesellisidir bu; Uzak Suskun Solan insanları anlatmakta gün. #kıyıyavurmuşanılar . Nando Yayınları . #kitap #yazar #öykü #edebiyat #şiir #aşk #hikaye #şiirsokakta #sevgi #kitapkurdu #şair #güzelsözler #söz #bookstagram #asmiran #şiirheryerde #kitaplık #sözler #siirsokakta #huzur #siir #book #tbt #ayşegülcan #sevgili #books #instagram #ayrılık
AsmiramAyşegül Can · Kil Yayınları · 20223 okunma
2024 25. kitabı
Okunma: 16 Şubat 2024 03:32
Şiir severler için okurken keyif alacağı ve dıygusal hisler uyandıracak bir eser. Kitap ile ilgili detay inceleme ve yorum için Okuyan Zebra Instagram adresime davetlisiniz.
AsmiramAyşegül Can · Kil Yayınları · 20223 okunma

Ayşegül CanYazar · 0 kitap
Yazar Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü’nden 2010 yılında mezun oldu. 2015 yılında Selçuk Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Anabilim Dalı’nda “Mithat Şakir Altan (Hayatı-Faaliyetleri-Siyasi Düşünceleri)” başlıklı teziyle yüksek lisansını tamamladı. Doktora eğitimini ise Ankara Üniversitesi Türk İnkılâp Tarihi Enstitüsü’nde 2021’de “İkinci Meşrutiyet Dönemi Milli Bankacılık Faaliyetleri /1908-1918)” konulu tez ile tamamladı. 2016 yılı itibariyle Aksaray Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak görev yapmaktadır. İskân, basın tarihi, iktisat tarihi ve uluslararası ilişkiler alanlarında çalışmalarını sürdürmektedir.