At the Wolf's Table

İngilizce
Ciltli

2023 38. kitabı
Okunma: 26 Kasım 2023 00:05
“Kadın kadının kurdudur derler.” yurdu olmayı tercih edenlere selam olsun Bu eser de yaşanmış bir hikayeden uyarlanarak derlenen sayfalarda;kadınlar arası dostluğun ,samimiyetin ,kardeşliğin iletişimin her alanda nasıl şekillendiğini,insanın canı söz konusu olunca nasıl zalimleştiğini,çıkarlarına göre hareket ettiğini ve yaralarımıza göre nasıl insan seçtiğimizi anlatıyor esasında bana göre… Kadının kadına yaptığı en büyük kötülüğü yine hemcinsi kadın yapıyor çünkü erkeğin tabiatında düşünce yapısı düzdür,kadının düşünce yapısı çetrefilli,çoklu olabiliyor iyi anlamda da kötü anlamada da bu sebeple ,kadının kadına dostluğunun orantısı ile düşmanlığının orantısı doğru orantılıdır. Aşırı övgüyle gelen düşmanlık ise en sinsisidir bu iletişim seçeneğinin… Tarihdeki hitlerin ,ss askerlerinin kadınlara yaptığı zulmün derecesinin yüksekliğini her satırda hissettiğim efsane bir eser “Kurdun Sofrası” Düşündüren eserleri seviyorum. •Her dönemin hitleri vardır Günümüz şartlarının hitleri ise bana göre #katilisrail dir. •Çocuklara kadınlara ,tüm Filistin halkına; zalimce ,orantısız ve savaş suçu sayılacak nitelikte uyguladığı şiddet hitlerin zalimliğinden fazladır. ••• Rabbim insan gibi insanlara yolumuzu çıkarsın… Sevgiler Kahvekokulukitaplar1 Rosella Postorino
At the Wolf's TableRosella Postorino · Flatiron Books · 20193 okunma