Entelektüel kadınların serserileri, hödükleri, ahmakları çekici bulmalari beni hep şaşırtmıştır.
Sayfa 145 - İthaki Yayınları·Kitabı okudu
Mutsuz son:)
Gerçekten güzel bir kız değildi ama cinsel organı çekiciydi, herhangi bir kadınınki kadar çekiciydi. Gözlerini yummuştu.Ellerimi kalçasının altına kaydırdığımda,bacaklarını tümüyle açtı. Bu hareket beni öylesine etkiledi ki daha içine girmeden,hemen boşalıverdim.Apış arasındaki kılların üstünde biraz sperm vardı. Çok üzgünüm, ama kız bunun önem taşımadığını, çok memnun olduğunu söyledi.
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?
Fiziksel acı biçiminde önce hayvanların farkına vardığı bireysel varoluş, insan toplumlarında, ancak uygulamada kimi zaman birbirine karıştırılabilen yalan aracılığıyla bilinç düzeyine çıkar. On altı yaşına değin Annabelle'in anne babasından sakladığı bir sırrı olmamıştı; Michel'den sakladığı bir sırrı da yoktu; bunun çok nadide ve değerli bir şey olduğunu şimdi daha iyi anlıyordu. Annabelle o gece, birkaç saat içinde, insan yaşamının bir dizi kesintisiz yalandan oluştuğunu anladı.
Sayfa 76 - İthaki Yayınları 1. Baskı, Nisan 2022 Çeviren: Osman Senemoğlu / 1. Kısım - Yitik Krallık
Alıntı
Bazen kadınlar öylesine kibar oluyorlar ki saldırganlığa anlayışla, edepsizliğe yumuşaklıkla karşılık veriyorlar. Hangi erkek böyle davranır?
Sayfa 132 - İthaki Yayınları·Kitabı okudu
1970 - 1980
Otuz yıl sonra, bir kez daha aynı aynı sonuca varıyordu: hiç kuşkusuz, kadınlar erkeklerden daha iyiydi. Daha sokulgan, daha sevecen, daha insancıl ve daha yumuşaktılar; şiddete, bencilliğe, kendini göstermeye, acımasızlığa yatkınlıkları daha azdı. Ayrıca kadınlar daha mantıklı daha zeki daha çalışkandılar.
Sayfa 163 - İthaki Yayınları·Kitabı okudu
İnsanlar büyük doğal barbarlığın ortasında bazen (çok ender olarak) sevginin ısıttığı küçük yerler yaratmayı başarmıştır. Öznelerarasılığın ve sevginin egemen olduğu küçük kapalı mekânlar.
Sayfa 87 - İthaki Yayınları 1. Baskı, Nisan 2022 Çeviren: Osman Senemoğlu / 1. Kısım - Yitik Krallık
Alıntı