Serinin 2. Kitabı

Cinius Yayınları

Babaların Efendisi 2
2025 287. kitabı
Okunma: 23 Haziran 2025 14:18
Herkese yeniden merhaba bugün üçüncü kitabını dört gözle beklediğim Babaların Efendisi serisinin ikinci kitabının yorumuyla geldim sizlere İkinci kitabı yorumlamadan önce ilk kitaptan da biraz bahsetmek istiyorum İlk kitapta Tony'nin çocukluğu ve gençliği anlatılıyor aynı zamanda da şu an yani hapishanedeki hali de anlatılıyordu. İkinci kitapta ise Tony'nin yükselişi ön plandayken Tony'i bu hale getiren ünlü Mafya babası John'un da geçmişini de öğreniyoruz. Kitabımız iyilik , kötülük , italyan mafya kültürüne dair birçok kavramla zenginleştirilmiş. Mafya kurgusu ve akıcı seri önerisi arayanlar için tavsiye ederim keyifli okumalar 🩷
Alıntı
Babaların EfendisiOsman Özer · Cinius Yayınları · 20205 okunma

Osman ÖzerYazar · 5 kitap
Osman Özer, 1984 İstanbul doğumludur. İlk ve ortaokul öğrenimini Kültür Koleji'nde, liseyi Beşiktaş Etiler Lisesi'nde, üniversiteyi ise İstanbul Kültür Üniversitesi Sinema-TV Bölümü’nün Senaryo-Yönetmenlik kısmında tamamladı. Yazmaya 13 yaşında başladı. Basılmış 13 kitabı vardır. İlk eseri, 1997 senesinde elle deftere yazdığı macera romanı “Fırtına” olmuştur. Kitaplarından bazıları: Fırtına(1997), Güzel Zamanlar (1998) – Şiir, Vampir (1999), Dehşet Günü (1999), Yeni Yıl Katliamı (2000), Baltalı Adam (2001), Geçmiş Rüzgarlar (2002), Güçlerin Gölgesinde (2003), Kanın Efendisi (2004), His (2004), Şeytanın Kızı (2005), Gece Denizi (2005), Bay Ölüm (2006), Siyah Hikayeler (2007), Denizin Çığlığı (2007), Şans (2008), Kaybolan Hayat (2009), Kayıp Hayaller (2010), Salıncak (2011), Öfkenin Bahçesi (2012), Nefretin Ardından (2013), Ateş Tepesi (2014), Uzay Sevdası (2014), Dünyanın Durduğu Gün (2016), Yarasa Fısıldarken (2016), Kızıl Günlükleri (2016), Babaların Efendisi (2017), Kara Kedilerin Zamanı (2017),Rüyalar ve Gerçekler (2018), Yaşamı Dinlerken (2018), Kırmızı Papağan (2019), Ay’ın Sesi (2020), Turuncu Gece (2022), Kurdun Günü (2022), Sarmaşık (2023), Asilark (2024), Dokuzuncu Kat (2025), Herkes Vampirdir (2025) kitaplarından sadece birkaçıdır. Yazar, lise yıllarında Türk Dili ve Edebiyatı dersi gördüğünden edebiyatı çok sevmiş ve hiçbir zaman bırakmamıştır. Birçok ünlü yazardan etkilenmiş ve bu doğrultuda kendi yolunu belirlemiştir. Bunlardan bazıları: Jack London, Jules Verne, Stephen King, Clive Cussler, Charles Dickens, Gabriel García Márquez, Jorge Amado, Jean-Paul Sartre, Thomas Mann, Agatha Christie, Attila İlhan, Yaşar Kemal, Kemal Tahir, Ümit Yaşar Oğuzcan, Tahsin Yücel, Özdemir İnce, Tevfik Fikret, Yakup Kadri Karaosmanoğlu. Durmadan yazmakta ve 150-200’ün üzerinde kitap bastırmayı hedeflemektedir. Aynı zamanda klasik araba meraklısı, viski koleksiyoncusu ve mızıka çalmaktadır. 8 yıl tenis oynamıştır. Yönetmen ve Senarist olduğu dönemlerden 9-10 kısa filmi ve 79 adet senaryosu bulunmaktadır. 500 civarında şiiri bulunmakta olup; seslendirmeler de yapmaktadır. Bilardo, dart oynamaktadır. Sinema tarihi, edebiyat tarihi, sanat tarihi, tarih, müzik, resim, heykel, fotoğraf gibi konularla yakından ilgilenmektedir.