54 dk.
2022
Tübitak Yayınları

2024 30. kitabı
Kimsenin evine girip çöplerimizi atıp çekip gidemeyiz , denizler de su hayvanlarının evi olduğuna göre misafir olarak bayağı büyük saygısızlık yapıyoruz. Kitap çevre kirliliğini, geri dönüşümü, atık ayrımına kadar herşeyi güzel bir başlangıç yaparak anlatmış. Bahri amca ve sandık karakterleri çok hoşuma gitti. Kitabın çizimleri de çok hoş. Hikaye ile verilmek istenen mesaj birleştirilmiş. Bahri amca ve sandık bir gün büyük hevesler ile balık tutmaya gider ama denizde onları karşılayan balık haricinde insana dair herşey.. Bahri amca kirliliği gördükçe farkediyor demek ki bizim farketmiyor oluşumuz görmüyor oluşumuzdan. Bahri amcanın sonrasında insanlara yardım etmesi de okuyucu için olumlu bir örnek olmuş. Toplum için bütün olmak , birleşmek önemli, özellikle toplum ve çevre bizim hayatımızın içinde ki önemli bir nokta ise. Suyun içinde ki atıklar da her türlü bizi ve hayvanları etkilediği için önemli konuma gelmeli.
BalıkBrendan Kearney · Tübitak Yayınları · 20228 okunma
Balık
2023 9. kitabı
Okunma: 02 Eylül 2023 23:05
Çizimleri ve konusu harika. Tübitak kitaplarını çok beğeniyorum. Bebeğim için uygun oldukça alıp kütüphane kurmaya çalışıyorum. Bunu da tavsiye ederim.
Çocuk
BalıkBrendan Kearney · Tübitak Yayınları · 20228 okunma