Bu kitap tamamen kendi dünyanızdan sıyrılıp değişik hikaye ve değişik terimlere yolculuk yapma duygusuna girmemizi sağlıyor. Günümüzde yaşanan ve şaşırtıcı birçok olayın yer aldığı seks hikayeleri var ama yeri geliyor kahkaha atıyor, yeri gelince de şaşıracağınız sayfalar var. Ama olay tamamen seks değil spiritüel durumlarda var ama bunu anlamak önemli. Bazı sayfaları okurken göz yaşımı tutamadım ama bir hikayede vardı ki midem acayip bulandı.
Adil Hocam kaleminize sağlık, sayenizde Z kuşağı olarak anlamadığım ama kendi kuşağımdakileri az da olsa anlama imkanına sahip oldum bu kitapla.
Kitabın dili gayet akıcıydı dolayısıyla kitabı bırakmak istemeyeceksiniz o kadar ki güzel.
Nice kitaplarınızın olması dileğiyle, sizi seven papatyanız Nefise..
Ayrıca bu sitede kitapla ilgili ilk alıntı ve incelemeyi paylaşmak beni bi hayli mutlu etti.
Okumanızı tavsiye ettiğim bir kitap kesinlikle alın derim, şimdiden okuyacaklara iyi okumalar dilerim.
Adil Yıldırım
Bana GelseneAdil Yıldırım · Destek Yayınları · 202542 okunma
Kitap günümüz gençleri olarak adlandırılan "Z Kuşağı"nın yaşamını anlatıyor.Tamamen yaşanmış tecrübe edilmiş sokaktan ve gerçek hikayeleri anlatıyor.Kitabı okurken benimde çevremde böyleleri var diye durup bolca düşünebilirsiniz.
Bana GelseneAdil Yıldırım · Destek Yayınları · 202542 okunma
Günümüz z kuşağını bi nebze anlamak için okunması gereken güzel bi kitap. Arada kiuçurumu görmek rahatsız etse de , yazarın anlatışı çok güzeldi.okumanız tavsiye ederim
Adil Yıldırım 6 Ocak 1982’de İstanbul’da doğdu. Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. Milano Teknik Üniversitesi’nde Uluslararası Pazarlama Bölümü’nde yüksek lisansını tamamladıktan sonra Birleşmiş Milletler Roma Ofisi’nde ve akabinde İtalya’da Roma ve Torino merkezli çeşitli özel şirketlerde çalışma hayatını sürdürdü. Yazma serüvenine hikâyeler yazarak başlayan Yıldırım’ın kimi eserleri, İtalya’da gazetelerin hafta sonu eklerinde ve internet bloglarında yayınlandı.Türkiye’deki ilk romanı Gecede Saklı Yalnız Aşklar okuyucularına ulaşırken Yıldırım, “Kendi tarihimde ayak izlerimi takip etmeye devam ediyorum” diyor. “Her sabah kendi ruhumuza doğru yeni bir yolculuğa çıkmak için kalkıyoruz yataktan… Varılacak son nokta, kendi ruhumuz. Elimizde kalan son zenginlik, asla kaybetmek istemediğimiz tek gerçeğimiz. Gece, karlı sokaklara ve huzurlu bir sabaha kavuşmaya hazırlanıyor. Ben, kar tanelerini izlerken yazmaya başlıyorum ve dünyanın neresinde olursa olsun, ruhumu anlayan tüm insanlara kavuşmaya hazırlanıyorum.”