North Shore #1

9781916837034
İngilizce

2025 40. kitabı
Okunma: 29 Nisan 2025 14:49
İlk başlarda aşırı derecede rahatsız oldum aslında ama kitap ilerledikçe unuttum gitti Ortada çok sağlıklı bir ilişki yok çünkü ortadan sağlıklı psikolojide olan biri yok gibi. Kendime sürekli karakterlerin büyüdüğü/yaşadığı hayatın ne kadar karanlık olduğunu hatırlatıp durmam gerekti. Aslında yazar bu kısmı bence biraz daha göze sokabilirdi ki bence eksiklerden biri buydu. Oradaki hiç kimsenin iyi olmadığını sözde biliyoruz, Billie dahil, ama bana çok yüzeysel biliyormuşuz gibi geldi. Bu durumu sadece Caden üzerinden iyi anlatabildi bence. Onu da çok başarılı anlatmış zaten Caden'dan nefret mi etsem sarılsam mı bilemedim çok uzun süre Genel olarak keyif aldım yalan yok ama kesinlikle herkese hitap etmeyecektir diye düşünüyorum.
Beautiful FiendLola King · King and Hunter · 202312 okunma
2025 3. kitabı
Kitabın sonunun mutsuz biteceğini düşündüğüm için yazara karşı kin besledim mi? Belki... Bu kitabı okuduğum için garip olduğumu düşünüyor muyum? Muhtemelen. Üstüne birde kitabı sevdiğim için psikolojik yardıma ihtiyacım var mı? Büyük ihtimalle. Peki ben bu yardımı alacak mıyım? Kesinlikle hayır. Her kitapta olduğu gibi bu kitapta da saçma yerler vardı elbette ama çoğunluk olarak tam benim istediğim gibi dark-dark'tı yani. Bir an gerçekten kitabın kötü biteceğini sandığım için kalbim sıkıştı. Tam diyorum güzel bitecek ben de mutlu mesut uyuyacağım... hayatımda görmediğim köşeyi yedim... Bunları yazarken bile hala ruhum daralıyor çünkü kitap cidden aşırı psikolojik hasar içeriyor. Yani ne olursa olsun Billie'nin onu kendi tanımlarınca seven bir ailesi vardı, ama Caden'ın hiç kimsesi yoktu ve yaşadığı şeyler... Sırf o yerden uzaklaşabilmek için yaptığı şeyler cidden çok fazla... Özellikle Billie için yaptığı o gece... Eğer bu kitabın sonu mutlu bitmeseydi, o kahrolası delikten kurtulamasalardı sabaha kadar ağlardım sanırım. Neyse ki mutlu bitti... Yine de... Hala ağlamak istiyorum desem inanır mısınız... Bunun kitap olduğunu biliyorum ama dünyada bu hayatları gerçekten yaşayan insanlar var. Birilerinin çanta parası birilerinin hayatlarını kurtarmaya eş değer bir dünyada yaşıyoruz. Bu çok alçakça... Cidden bu dünya cehennemin bir katı... Okuduğuma pişman değilim ama diğer kitapları okumayı düşünmüyorum, bu yazarı ya da kitabı beğenmediğimden değil. Diğer karakterleri pek beğenmedim, ilgimi çekmediler. Neyse uzun lafın kısası, akıl sağlığınızı düşünüyorsanız cidden okumayın.
İnceleme
Beautiful FiendLola King · King and Hunter · 202312 okunma

Lola KingYazar · 0 kitap
Lola King, anti-kahramanlara sonsuza dek mutlu yaşamayı seven karanlık ve ateşli bir aşk romanı yazarı. Kusurlu ve derinden kırılmış karakterler ve onları dize getiren kadınlar hakkında yazıyor. Kitapları bazen sevimli, bazen hüzünlü ama her zaman seksi! Lola Londra'da yaşıyor ve yazmadığı zamanlarda, büyük olasılıkla aklını bir oyun sahnelemekle veya müzik yapmakla meşgul ediyor.