Beden Dilin

Agshin Mirzazada
E-kitap

Muhteşem bir e kitap
Bu kitabi okuyup anlayanlar bir adım onde başlıyor hayata, arkadaşlığa, iliskiye,sevgiliye ,etkilemeye, vsvs insan kendisini daha iyi bir şekilde kontrol edebiliyor insanların sözdeki yalanlarini beden dili ile yakalayabiliyorsunuz ilk defa kisisel gelişim kitabi aldim herkesin okumasi gereken bir kitap. Kitap e kitaptır arkadaşlar.
Düşünce
2021 61. kitabı
Çöpe atacak 26tl ve kitaptaki zevksiz cümlelerden biri olan "boş vakitlerde okunacak " şeklinde boş vakit diye birşeyin olmadığından dahi bihaber bir yazara ayıracak vaktiniz ve ve ve kitap bittikten sonra da ne alaka diyecek pişmanlık duygusuna da hazirsaniz okuyabilirsiniz. Özetle beş para etmez bir kitap.
Beden Dilin
2021 46. kitabı
Okunma: 15 Ekim 2021 02:04
• Okumuş olduğum ilk e kitap, • Jestlerin, mimiklerin, beden hareketlerinin ne anlam ifade ettiği ile ilgili Beden Dilini anlamamız açısından, evrensel olarak bilinen ifadeler dışında, az bilinen ifadelerin ne anlama geldiğini öğrenebilme açısından faydası görülebilecektir. Beden Dilin Agshin Mirzazada
2022 7. kitabı
Okunma: 03 Aralık 2022 23:27
Kendinizi gelistirmek, beden dilinize hakim olmak ,duygularınızı kontrol etmek isteyenler için cok güzel bir kitap basit ve anlaşılır bir diliyle sıkılmadan okuyabileceğiniz okurken zevk alacağınız bir kitap
İnceleme