Blockchain 101

Ahmet Usta
Mayıs 2017
Bkm Yayınları

Blockchain ile Bitcoin aynı şey değildir
2020 7. kitabı
Arkadaşlar selam. Bugün size bir süredir araştırdığım Blockchain teknolojisinden bahsetmeye çalışacağım. Yazı ne kadar uzun olur bilemiyorum. Siz yine de klasik Bilal Günaydın incelemesi uzunluğunda
Blockchain 101Ahmet Usta · Bkm Yayınları · 201720 okunma
Bitcoin değil blockchain!
2022 39. kitabı
Okunma: 12 Mayıs 2022 23:40
Kitap bize bitcoini anlatmıyor, blockchain teknolojisini ve onunla neler yapılabileceğini anlatıyor. Tabii ki konuya direkt giriş yapmak yerine öncesinde konu hakkında hiç bilgisi olmayanlar için de ön bilgileri veriyor ve adındaki "101" ifadesini yerine getirmiş oluyor. Kitap 2017'de yazıldığı için çok derin bilgi vermesi zaten mümkün değil. Kaldı ki bugün de o günde blockchain teknolojisinde makro değişim yaşanmadı. Yani Youtube'dan bakınmış ve bir şeyler öğrenmişseniz; bu kitap size blockchain konusunda ekstra bilgi katmaz.
Blockchain 101Ahmet Usta · Bkm Yayınları · 201720 okunma

Ahmet UstaYazar · 4 kitap
Usta, The Startup Owner's Manual ve Identity is the New Money isimli kitapları Türkçe'ye çevirmiş, İngilizce Coopetition kavramını Türkçeye Rekaberlik karşılığı ile kazandırmıştır. Blockchain 101 kitabının eş yazarı olan Usta, aynı zamanda profesyonel bir konuşmacı ve eğitmendir.