Hollywood A-List Book 1

410 üzerinden
1 kişi
2021 195. kitabı
Okunma: 02 Kasım 2021 19:21
Roman tamamen hayal kırıklıgı yani o kadar cok yerde patlak olunca neresınden tutsan elde kalıyor :( İşin kötü yanı konu kötü değil aslında fakat öncelikle yazar kesik kesik ve dalgalı cümlelerden oluşan yazım tarzı ile beni baydı . Brad Sinclair ünlü bir film yıldızı aniden beş yaşında bir kızı olduğunu öğreniyor kendine zar zor bakabiliyor aşırı yogun bir hayatı var . Bu yüzden kendine bir dadı bulması gerekiyor. Olağanüstü dadı, ama ünlü bekar babalara dadılık etmeyen Cara DuMont aslında işi istemiyor fakat bazı durumlar yuzunden kısa surelıgıne yardımcı dadı ile beraber işi yapmayı kabul ediyor . Brad ve Cara ilişkilerine platonik bir şekilde başladılar. Brad'in kızı Nicole cidden çok sevimli yazılmıştı ufaklıgı pek sevdim :D Fakat Cara soğuk, duygusuz ve sıkıcı ötesi bir karakter olmuş mesela Brad karakterı yine iyiydi ona göre . Karakterler daha fazla derinliğe sahip olsaydı yazım şekli batırmasaydı eğlenceli bir okuma olabilirdi ama olmamıs bu konu ile ilgili nefıs kıtaplar okuyunca hele bu tamamen patlak :D
BombshellC. D. Reiss · Brilliance Audio; Unabridged edition · 20171 okunma