Devils Will Rise: Melnikov Legacy #1

Independently Published
İngilizce

0 beklenti...
2026 7. kitabı
Beğeneceğimi hiç düşünmüyordum. Beklentim sıfır falandı. Ama sevdim şaşkınım. Öncelikle cidden büyük bir yaş farkı var, hatta okuduklarım içinde en fazlası olabilir. Bu biraz rahatsız etse de çok da takmadım şahsen. Dominic ve Natalia'yi sevdim. İlk görüşte aşk ve cınsel çekim üzerine ilerleyen bir ilişkileri vardı. Bu baskın olsa da duyguları da hissettim, rahatsız etmedi. Genelde bu tarz kurgularda sadece arzu hissedilir, duygular değil. Bu genelin dışında yani. Sadece biraz daha karşı koyuş beklerdim, arada büyük bir yaş farkı var sonuçta. Bir diğer güzel yanı. Natalia salak bir karakter değildi. Evet çok bir olayı yok, öyle hayran olunacak zekada değil ama tatlı, normal biri. Ne istediğini biliyor, öyle kendi kendine triplere girmiyor. Tuttuğunu koparan biri. Sadece sürekli "Sen çok deneyimlisin, benden sıkılırsın. Bütün süpermodel kızlar senin peşinde, onlar varken niye ben?" modundaydı. Kaç defa adama bunu söyledi, adam sadece "Sen" dedikçe anlamıyor. Natalia'yı sarsıp kendine gel. Taş gibi kızsın, gençsin, biraz özgüven. O düşünsün daha iyisini bulur mu diye. Kısacası güzel bir kurguydu. Ben keyif aldım. Okumayı düşünenler ve bu tarz tropeleri sevenler bir şans verebilir. *Babanın yakın arkadaşı *Rus mafya prensesi x İtalyan mafya patronu *Yaş farkı (18-43). *Diğer kadın erkek dramı yok. Erkek hiç evlenmemiş.
Born into SinSonja Grey · Independently Published · 20243 okunma