Bratva Series #5

Amerika Birleşik Devletleri
İngilizce
E-kitap

2026 17. kitabı
Ve bir serinin sonuna geldim. Gerçekten favori dark mafya kitap serilerime girdi. İlk kitap çok sıradandı ama sonrası öyle bir açılıyor ki ilişkilerden çok altta olan olaylar kitaplardan kitaplara bunjn devam etmesi çok iyiydi. Umarım yazar bi novella yazar da hepsinin ne yaptığını okuruz. İlk kitap biraz harcanmıştı sadece illyanada çok iyi bir karakterdi çünkü. Bu kitaba gelecek olursak o son olmasaydı net 7 verecektim ama yalan yok şaırdım. Hatta nasıl ya diye diye başlara döndüm ama gerçekten bir hata yok okuyan anlar:D Lyla tam lukyana göre bir kadın karakterdi ve lukyan öyle planlar yapmış ki son kitabının ve kendinins adece eğlebce aramayan aslında oldukça zeki biri olduğunuda kanıtladı. Smut sahneler çok benlik değildi ama rahatszıda etmedi. Bu senenin favori mafya serisi oldu benim için
Bratva MenaceT. J. Maguire · Independently Published · 20248 okunma

T. J. MaguireYazar · 0 kitap
TJ Maguire, Amazon'da 1 numaraya yükselen ve okuyucuları kendine bağlayan, karanlık mafya romantizmi türündeki kitaplarıyla tanınan bağımsız bir yazardır. Bu kitaplar, okuyucuları gece geç saatlere kadar uykusuz bırakmıştır. Bratva Serisi ile adını duyurmuş olsa da, TJ'nin hikaye anlatma sevgisi bununla sınırlı değil. Fantastik kurguya da özel bir ilgisi var ve ilk kitabı 2026'da çıkacak yepyeni bir seri üzerinde çalışıyor. İster mafya ister sihir olsun, yazıları her zaman hayranlarının beklediği şeyi sunuyor: keskin diyaloglar, duygusal karmaşa ve aile gibi hissettiren karakterler - dağınık, gürültülü ve unutulmaz.