Bratva Series #1

Independently Published
9798417412097
İngilizce

2025 116. kitabı
Birbirlerinden hoşlanmayan Rus ve İtalyan mafya aileleri konuşmak için toplantı ayarlarlar. İkiaile yardım için anlaşır ve iki aile birleşme için evlilik yapacakları konusunda anlaşırlar. İlliyana toplantıda yaptığı şov ile Arturo'nun dikkatini çeker ve onunla evlenmek için öne çıkar. Kitabı beğendim. Babası ve ağabeyleri tarafından şımartılmış fakat her olayın içinde olan bir kadın karakter okudum ve okuduğum karakterleri beğendim açıkçası. 21 yaşında bir kadın olduğu yansıtılmış bence çok olgun yazılsaydı bence çok sırıtırdı. İki karakteri de sevdim başlangıç dark romance kitabı olabilir
ARTURO&İLLİYANA
Daha fazla dayanamadım...Kitap beni asla içine alamadı. Gerçekten böyle kitapları dark romance olarak ortaya atılması aşırı saçma bir hal almaya başladı. Her mafya kitabı dark romance değildir. Kendimi 2015 Wattpad okuyormuş gibi hissettim. Tüm o cümleler, olayların gidişatı, kızımızın Captan Marvel olması falan... Yani ben aşırı abartılmış, kendi kendini övmenin aşırıya kaçılmış halini sevmiyorum, sevemiyorum. Bratva'yı ön plana çıkartıcam övücem diye Outfit'i ve liderlerini gömme durumu yapılmış ama tamamen saçmalanmış. Gerçekten dayanabildiğim kadar dayandım, yarım bırakmak istemedim ama yapamadım :D Yine de yazarın eline,emeğine,kalemine sağlık diyorum. Okuyacak olanlara bol şans... Çokça kalppp>>>>
2026 26. kitabı
Mafya'nın süs bebeklerini unutun. Onların devri kapandı. Babalarının kararıyla sadece konum güçlendirmek için evlendirilmeyi bekleyen, pasif prensesler tarih oldu. Şimdi karşınızda: Illayana Volkov. O, Rus mafyasının kızıdır, fakat ipekten eldivenler yerine elinde kanlı bir bıçak tutar. Üç abisiyle omuz omuza sahadadır; işkence ve acımasızlık onun için bir görev değil, bizzat keyif kaynağıdır. Illayana, Volkov adının ağırlığını taşıyan, bileği bükülmez bir Kraliçedir. Ve onun karşısında duran adam sıradan bir mafya varisi değil. Arturo De Luca, La Cosa Nostra’nın karanlıkta büyümüş veliahtı. Dövmeleri sadece tenini değil, işlediği günahları da taşır. Illayana’yı bir süs, bir pazarlık nesnesi olarak değil; yanında durabilecek tek eşit olarak görür. Onu dizginlemek istemez. Yanında, kendi kadar ölümcül bir kraliçe ister. İtalyan Cosa Nostra ve Rus Bratva, yükselen ortak düşmanlarına karşı güçlerini birleştirme kararı aldığında, bu bağlılığı mühürleyecek olan şey bir evliliktir. İkisi de birbirinden dişli, fevri ve kuralları yıkan karakterler oldukları için aralarındaki çekim, barut fıçısına atılan bir kıvılcım gibi büyür. Ancak bu ittifakın bedeli ağırdır. Görkemli bir düğünle birleşen bu iki hayat, daha ilk günden büyük bir kaosun ve tehlikeli bir saldırının ortasında kalır. Birinin korumasına muhtaç kalmak yerine kendi savaşını veren bir kadın ve onun için dünyayı yakmaya hazır bir adamın hikayesine hoş geldiniz... Vıcık vıcık bir romantizm bekleyenleri şaşırtacak kadar sert, aşkın değil, stratejik hamlelerin ve aile içi güç dengelerinin ön planda olduğu bir dünya bu. Özellikle Illayana karakterinin ailedeki sarsılmaz konumu ve babasının sunduğu anlaşmalı evlilikte, sessizce kaderini beklemek yerine karar merci olarak bizzat masaya oturması mafya kitaplarına
2026 13. kitabı
Okunma: 02 Nisan 2026 18:50
Eh işte.. Okuma hevesim pek yok bu aralar, belki düzeltir demiştim, düzeltmedi xd Karakterler ilgimi çekmedi, olaylar ilgimi çekmedi. Her şey genel olarak çok yüzelseydi. Çok bir beklentim olmadığı için çok büyük hayal kırıklığına uğramadım. Ortalamaydı.
wattpad ahh writing style
2026 31. kitabı
şöyle söyleyeyim bana deseniz ki bi kitap yazman lazım mafia romance bratva cosa nostra falan, 0 edebiyat bilgimle bundan daha iyi bir kitap yazarım.
2026 7. kitabı
Güzel bir mafya dark serisi olacağa benziyor okumaya devam edeceğim. İllyana gerçekten güzel bir kadın karakterdi ama artouro bana biraz sıradan geldi. Olaylar çok güzel diyaloglar komik galiba serinin diğer kitapları daha da güzelmiş okumaya devm edeceğim
2026 29. kitabı
⋆˚࿔ Bratva Bride -1 ࿔⋆˚ ↳ Illayana & Arturo ⟡ ݁₊ *ೃ Bratva Las Vegas’ı yönetiyor. Cosa Nostra ise New York’u. Peki aileleri birleştiğinde ne olur? Mafyanın yeni Kralı ve Kraliçesi doğar. Illayana Volkov ve Arturo De Luca’nın önlerinde uzun bir yol var; her köşede düşmanlar onları bekliyor. Hayatta kalabilmek için birbirlerini korumak ve birbirlerine güvenmek zorundalar. Acımasız bir ihanet ve gölgelerde pusuda bekleyen tehlike varken, gerçekten kime güvenebilirler? *ೃ Sonunda okumak istediğim bir seriye daha giriş yaptım. İlk kitap için ortalama başladı ama keyifliydi. Gerçekten ailenin gerçek bir mafya olduğunu hissettiğim nadir kitaplardan biriydi. Ve beklemediğim bir şekilde bir Rus ailesi kızını kendileri gibi yetiştirip bütün düşünce ve fikirlerine değer veriyor? Buna da nadir rastlarım işte jfjfj Illayana'nin babası karısını vahşetli bir şekilde kaybediyor ve bunun intikamı için buna sebep olanların soylarını kurutuyor... Ve o olaydan sonra da kızını da dişli bir kaplan gibi yetiştiriyor. Üç ağabeyi ile kapışabiliyor hatta iki tanesi kızımızdan ürküyor çoğu zaman jdjdjdj Adamların kitapları için kuduruyorum. Hatta babalarının da kitabı vermışş en çok onu merak ediyorum.Arturo'ya gelince. Enerjisi süperdi. Kendi mafya ailesindeki iyi huylu kadınlar yerine Illayana'yı görür görmez aslında istediği kadının onun gibi biri olmasını istediğini fark ediyor jfjf Bir mesele yüzünden İtalyanlar Ruslardan yardım istiyor ve bunu somut hake getirmek için Arturo bizim kızı istiyor jdjdj Yani zorunlu bir evlilik de değil kıza göz koydu benim diyor. Beni yormadığınız ve istediğinizi aldığınız için iki karakteri kutluyorum çok iyi geldi bana... Illayana'ya başlarda ısınamadım ama sonra alıştım. Sondaki olaylar ve erkeklere ihtiyaç duymaması bayıldım. Ben rsye girdikçe okurum

T. J. MaguireYazar · 0 kitap
TJ Maguire, Amazon'da 1 numaraya yükselen ve okuyucuları kendine bağlayan, karanlık mafya romantizmi türündeki kitaplarıyla tanınan bağımsız bir yazardır. Bu kitaplar, okuyucuları gece geç saatlere kadar uykusuz bırakmıştır. Bratva Serisi ile adını duyurmuş olsa da, TJ'nin hikaye anlatma sevgisi bununla sınırlı değil. Fantastik kurguya da özel bir ilgisi var ve ilk kitabı 2026'da çıkacak yepyeni bir seri üzerinde çalışıyor. İster mafya ister sihir olsun, yazıları her zaman hayranlarının beklediği şeyi sunuyor: keskin diyaloglar, duygusal karmaşa ve aile gibi hissettiren karakterler - dağınık, gürültülü ve unutulmaz.