Manhattan Ruthless, #1

9781915663689
Amerika Birleşik Devletleri
İngilizce

2025 112. kitabı
Beğenmediğimi söyleyerek yorumuma başlıyorum. Kitapta bir kişi bile mi zeki olmaz??!! Kız alık adam alık baştan aşağı saçma. Yan karakterlere de aşık olurum normalde ama yok onlar da çok gereksiz
BrokenSadie Kincaid · Red House Press Ltd · 202417 okunma
2025 36. kitabı
Kısaca konusu: Babasının isyanından sonra anlaşmalı evlilik yapmak zorunda kalacak olan Nathan için o kişi Melanie'dir. Melanie'ni de abisinin tehditleri yüzünden bu evliliğe evet demek zorunda kalmıştır. İkisi karşı karşıya gelir ve ağırdan almaya karar verirler. İkisinin arasındaki ilişkinin zamana yayılmasını sevdim. Hemen cinsellik yaşamadılar önce flört ettiler evlendikten sonra birliktelik yaşadılar. Bunların yavaş olmasını sevdim ama sonrasında sürekli cinsellik okumak beni sıktı Evet smut seviyorum ama bazen üst üste olunca yeter diyesim de gelmiyor değil. Çiftler arasında yanlış anlaşılmaya sebep olacak sırları sevmiyorum burada da yazar bunu konu almış. Seriye devam eder miyim bilmiyorum açıkçası ama çok aman aman bir kitap değildi.
#çevirigiller
BrokenSadie Kincaid · Red House Press Ltd · 202417 okunma

Sadie KincaidYazar · 5 kitap
Ben karanlık mafya, milyarder ve paranormal romantizm türlerinde çok satan bir yazarım. Sevdiği kadınlar için dünyayı yakıp yıkacak ateşli, küfürbaz alfa erkekler hakkında okumayı ve yazmayı seviyorum.