Bütün Aşklar Birbirine Benzer

Ayhan Bozkurt
6/10
6 Kişi
16
Okunma
2
Beğeni
783
Görüntülenme
Sinirlenen, öfkelenen, sevinen yüzünden eser yok şimdi. Yastığa başını gömmüş, kımıldamadan uyuyor. Aralık duran ağzıyla çocuksu bir ifade beliriyor yüzünde. Dudaklarının üzerinde parmaklarımı gezdiriyorum. Kulaklarını okşuyorum. Saçlarını usul usul tarıyorum, her bir teline ayrı ayrı dokunuyorum. Birden silkinip kalkmasını, bana cevap vermesini istiyorum. O hiç kıpırdamadan uyuyor. Pürüzsüz, esmer teni öyle güzel görünüyor ki. Yalnızca yanaklarına hafif bir kırmızılık yayılmış. Geniş omuzları, ince beli, diri göğüsleri beni yeniden büyülüyor." İlk kitabı Barikattaki Çocuk'la yayın dünyasına hızlı bir giriş yapan Ayhan Bozkurt, Bütün Aşklar Birbirine Benzer, Biri Hariç adlı ikinci kitabında; günümüz aşklarını, kadın erkek ilişkilerini, iktidar ve medya arasındaki kirli oyunlar ekseninde işliyor. (Tanıtım Bülteninden)
200 sayfa
Reklam

Yorumlar ve İncelemeler

Beğenmedim. Sevmedim.
200 syf.
3/10 puan verdi
Oysa ismi çok afili duruyordu. Bir aldatma, bir ihanet öyküsünü, buna neden olan aşk hummasını yüceltmiş olduğu içindir belki de. Kaldı ki tek taraflı bir aşk, bir saplantı.
Bütün Aşklar Birbirine Benzer
Bütün Aşklar Birbirine BenzerAyhan Bozkurt · Everest Yayınları · 201316 okunma

Yazar Hakkında

Ayhan Bozkurt
Ayhan BozkurtYazar · 7 kitap
Şiirleri 1990'dan bu yana Şiir-lik, Şiir Ok'u, Gösteri, Öküz, Göçebe, Atika, Yeni Biçem gibi dergi-lerde yayımlandı. Yine Hişt ve Öküz dergilerinin yayın kurullarında yer aldı. Ömür Ölümün Önsözü ile 1995 Rıfat Ilgaz Cide Edebiyat Ödülünü aldı. Eserleri Şiir: Ömür Ölümün Önsözü (1995), 28 Numaralı Oda (1998), Şehir Soyuldu (2000)
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.