Buz Ejderhası

21 Ocak 2019
Can Çocuk Yayınları

2019 83. kitabı
Okunma: 26 Ağustos 2019 00:46
~Buz Ejderhası~ ️ •Dikkat çeken çizimleriyle minikler için fantastik bir kitap. Konu olarak bir kış masalı anlatılıyor. Kış mevsimini ve soğuğu etkileyici bir şekilde yansıtmayı başarmışlar. Baharın gelmesini sabırsızlıkla bekleyen ve içinde bulunduğu zorluklara rağmen kahramanımızın cesur ve yardımsever tutum içinde. •”Her yıl, buz ejderhaları uçup gittiklerinde, kışı beraberlerinde götürürlerdi ve vadiye ilkbahar gelirdi. Yeşil gözlü kız baharın gelişini sabırsızlıkla bekliyordu. Ne var ki buz ejderhalarından biri kanadını yaralayıp evin çatısında kalınca, kış daha da sert bastırdı, açlık gitgide daha da dayanılmaz oldu. Hiçbir şey işe yaramıyordu. Tüm çareler tükenmek üzereyken, yeşil gözlü kız neyi yanlış yaptığını anladı. Buz Ejderhası, şefkate, sevgiye ve umuda dair kalpleri ısıtan bir kış masalı...”(Tanıtım Bülteninden) •Troon Harrison/Andrea Offermann •Can Yayınları •1. 2. ve 3. Sınıflar için uygun
Buz EjderhasıAndrea Offermann · Can Çocuk Yayınları · 2019104 okunma
2019 101. kitabı
Okunma: 15 Aralık 2019 19:33
Resimleri dikkat çekmekte . Çocuklar için eğlenceli bir eser . Kızımla birlikte okuduk ve çok sevdik . Çocuklara kış mevsimini fantastik bir anlatımla sunmuşlar.
Buz EjderhasıAndrea Offermann · Can Çocuk Yayınları · 2019104 okunma