Cesurca Sevmek

Alexandra H. Solomon
Şubat 2017
Sola Unitas
Orijinal Adı:
Loving Bravely: Twenty Lessons of Self-Discovery to Help You Get the Love You Want

2021 1. kitabı
Okunma: 28 Ocak 2021 01:03
Uygulamalar... uygulamalar... insana ayna tutan uygulamalar... her psikoloji kitabı elime aldığımda dışarda bulacağım sanıyorum problemleri. Oysa kitaplar ısrarla içe geçiyor gözümüzü... bu sebeple o kadar kıymetli ki. Adı aşk , adı iş adı aile hepsi aynı kapıya çıkıyor: bilinçaltımız ve doğduğumuz ev. Ne tuhaf... hem en iyi bildiğimiz hem de çok yabancı olunan yer... Keyifle okuyorum. Sevgiyle tavsiye ediyorum
İlişkiler
Cesurca SevmekAlexandra H. Solomon · Sola Unitas · 201736 okunma

Alexandra H. SolomonYazar · 1 kitap
Northwestern Üniversitesi Klinik Psikoloji Bölümü’nde görevli Dr. Alexandra H. Solomon, ilişkiler konusunda dünya çapında bir uzmandır. Yakın ilişkiler üzerine akademik çalışmaları ve bilimsel araştırmaları bulunmaktadır. Northwestern Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde klinik yardımcı doçent olarak görev yapan Dr. Solomon, Michigan Üniversitesi'nden Psikoloji ve Kadın Çalışmaları üzerine Lisans derecesini almıştır. Doktorasını 2001 yılında Northwestern Üniversitesinden Danışmanlık Psikolojisi ve Cinsiyet Çalışmaları üzerine yaparak yüksek lisans sertifikası aldı. Lisansüstü okulda Dr. John JB Morgan Bursu ile ödüllendirildi ve Aile Enstitüsü'nde araştırma ve klinik görevlisi olarak çalıştı.