Şubat 2016
Patik Kitap
9786059742016

2021 23. kitabı
ÇİL HOROZ "Zaman zaman içinde, Kalbur saman içinde, Develer tellal, Pireler berber iken... Ben eşiğe oturup, Annemin beşiğini sallardım. İşte o zamanlar benim, Ak kanat bir kuşum vardı. Çok güzel, çok akıllıydı. Her gün oturup bana masal anlatırdı. Eğer zamanınız varsa, Anneniz izin verirse, Ben de size anlatayım: " Kitabımız 4 hikayeden oluşmaktadır "Çil horoz" ilk hikayemizdir. Çil Horoz sabah erken öttüğü için sahibi ondan rahatsız olup kurtulmak ister. Çil horozun yeni sahipleri ondan çok memnundur zamanında kalkıp işlerine giderler. Eski sahibi ise zamanında uyanıp işe gidemediği için hep geç kalır ve işten atılır. Çil horozu sattığına bin pişman olur. Çil Horoz gibi bir horoz arasa da hiçbir horoz Çil Horoz gibi olamamıştır. Aslında burada anlatılmak istenen elindekinin kıymetini zamanında bilmektir. Diğer hikayelerimiz de bunun gibi öğreticidir. İçerisinde atasözlerine ve özlü sözlere yer verilmiştir. 8 yaş ve üzeri miniklerimiz için tavsiye niteliğindedir. @koseoglu.hamdullah @pameyyayinlari @kitapkokusu_ve_ben #çilhoroz #zeynepleokuyorum #tavsiyekitap #neokudum #okudumbitti #kitapönerisi #keşfetteyiz #keşfet #takipet #okumaközgürlüktür #kitaplakal #okumakayrıcalıktır
Çocuk kitabı
2020 149. kitabı
Okunma: 10 Kasım 2020 23:51
Merhaba kitap severler; 1.sınıf çocukların seviyesinde olup,48 sayfadan oluşuyor... İçeriğinde 4 adet kısa masallardan oluşan keyifli, düşündürücü ,öğretici niteliği olan bir okuma oldu... Renkli resimleriyle,çizimleriyle çocukların ilgisini çekeceği kesin... @kitapkokusu_ve_ben moderatörlüğünde , @pameyyayinlari 'dan çıkan @koseoglu.hamdullah kaleme aldığı #Çilhoruz isimli kitabı #zeynepleokuyorum ekibiyle okuyup inceledim. Tavsiye cocuk kitabı #fundaileheryerdeoku #books#bookstagram #heryerdeoku
Puan vermedi
. Çil Horoz içerisinde ; Çil horoz Vermeden alınmaz Başı bulutlu cocuk Küçük çoban , olmak üzere 4 tane keyifli ve öğretici masala sahip. Masalların her biri öğretici , eğitici ve yol gösterici niteliğinde... Resimlendirme , masal başı girişleri , renkli çizim ve kaliteli başımı ile harika bir masal kitabı... Biz keyifle okuduk sizlerede tavsiye ederiz

Hamdullah KöseoğluYazar · 44 kitap
Çocuk edebiyatı yazarı. Aslı Hanım ile çiftçi Hamit Köse'nin oğlu. İlk ve orta öğ­renimini Kars'ta tamamladı; 1969'da Atatürk Üniversitesi Türkoloji Bölümü'nü bitirdi. Tire Lisesi (1970-80) ve Tire İmam-Hatip Lisesi'nde (1980-96) edebiyat öğretmenliği yap­tı. Edebiyatçılar Derneği üyesi. 1997'den beri İzmir Tire'de kırtasiyeci; evli, iki çocuk babası. İlk öyküsü Gülenaz lise­deyken Varlık Yıllığı'nda çıktı. Öykülerini Dönemeç, Yarın, Edebiyat '8ı, Ortaklaşa ve Tömer Dil dergilerinde yayımladı.