Cinayet Bölgesi

Orijinal Adı:
The Shadow of Your Smile
Sıralamalar

2015 81. kitabı
Oldukça güzel bir polisiye roman. Olivia adında yaşlı bir kadın Monica Farrell adında bir doktor ile ilgilenmektedir. Çünkü onun gerçek akrabalarını bilmektedir. Ancak bu durum Gannon vakfıyla ilgilidir. Ve ayrıca mucizevi bir şekilde hastalıkları iyileştiren Catherine adında bir rahibe ile. İşin içinde ciddi bir miras söz konusudur ve Greg zaten vakfın parasını yemektedir. Ancak çetenin elebaşları Greg'in eşi Pamela, doktorlar Clay ve Langdon'dur. Bu işlerin örtbas edilmesi için 3 tane cinayet işlenir. Acaba Monica bu işten sağ salim çıkabilecek midir ve hoşlandığı doktor Ryan Janner ile bir ilişki kurabilecek midir? Soluksuz okunan bir roman.
Cinayet BölgesiMary Higgins Clark · Mavi Ağaç Yayınları · 201436 okunma

Mary Higgins ClarkYazar · 24 kitap
Higgins Clark İngiliz ve İrlanda kökenli bir ailenin kızı olarak 27 Aralık 1927'de Bronx, New York'ta doğdu. 1975'ten itibaren roman tarzında eserler yazmaya başlayan Higgins Clark'ın yazmış olduğu gizem ve romantik türde 48 klasik eseri sinemaya aktarılmıştır. Yaşamı boyunca kaleme aldığı 50'nin üzerinde romanından her biri Amerika Birleşik Devletleri ve çeşitli Avrupa ülkelerinde en çok satan kitaplar listelerinde rafların üst sıralarında yer aldı.Romantik ve gizem türünde roman çalışmalarından sonra 2015'te kaleme aldığı gerilim türünde ilk romanı olan Where Are The Children yetmiş beşinci baskıya ulaşarak yazarın başarı çıtasını daha da yükseltmiştir. Higgins Clark yaşamı boyunca üç evlilik geçirmiş 5'i evlatlık birisi kendi kızı olmak üzere 6 çocuk sahibi olmuştur. Amerikalı kadın roman yazarı Mary Higgins Clark yaşamının son yıllarını geçirdiği Naples, Florida'da 31 Ocak 2020'de 92 yaşında ölmüştür.