Favorite Malady Trilogy #1

Julia Sykes
İngilizce
Sıralamalar

2025 102. kitabı
Yani tamam Stalker,takıntılı karakter kitaplarını okumayı severim ama bir kırmızı çizgi var o olunca kitabı bırakıyorum. Maalesef kitap sonuna kadar bunu göremedim daha önce öğrenmiş olsaydım direkt bırakırdım ki devam kitabını okumayı asla düşünmüyorum. Yani BDSM seven iki karakter karanlık tarafları var asla beyaz değiller ama kadının öğrendiği şey fazlaydı ve onunla birlikte öğrenmiş olmak da can sıkıcı. Devam kitaplarını okumayı asla düşünmüyorum muhtemelen yazarını da okumam.
CompulsionJulia Sykes · Julia Sykes · 20253 okunma
2026 1. kitabı
Okunma: 04 Ocak 2026 01:17
0/10 O kadar berbat igrenc bir kitapti ki bir olay var ana kadin karakterin basina gelen hani diyorum onu bu kadina o yapmamis olsun cunku tasvirlere gore de o akla gelmiyordu ama ben kisiliginden oyle dusundum ve dogru ciktigindan dolayi asiri sinirlendim o kadar igrenc bir sey ki gozlerimi camasir suyuyla falan yikayacagim simdi vasat bir seydi
CompulsionJulia Sykes · Julia Sykes · 20253 okunma

Julia SykesYazar · 0 kitap
Julia Sykes is a USA Today bestselling author of edgy, emotional romance. When she's not writing, she's usually reading. Other than reading, her obsessions include iced coffee, unicorns, charcuterie, aged Manchego cheese (or any cheese, really), and fancy dresses. An American expat, Julia now lives in her adopted, beloved home of York, England. Most days, you can find her wandering the cobbled streets and daydreaming about her next novel.