Kitapı bu gün bitirdim efsaneydi . Sonu çok iyiydi . başkarakter Ruby kendimi biraz benzettim . Hayvanlara olan sevgisi haricinde. birde kitap hakkında alıntıları bıraktım mutlaka onlarda bakın .
Jess, çocukluğunu İngiltere ve Hindistan arasında geçirdi ve büyükannesinden Himalayalar hakkında hikayeler dinleyerek büyüdü. Yeterince büyüdüğünde, hikaye fikirleri arayışıyla kendi maceralarına atıldı. Lisans eğitiminin ardından Jess, Bath Spa Üniversitesi'nde yaratıcı yazarlık yüksek lisansı yaptı. Avustralya ve Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşadı ve şimdi kocası, iki küçük çocuğu ve kedisiyle birlikte İngiliz kırsalına yerleşmiş durumda.
Jess , gençler için çok satan Running on the Roof of the World ve ödüllü Lost on Gibbon Island da dahil olmak üzere on kitap yayınladı. Yaratıcı yazarlık ve kısa öyküler hakkındaki makaleleri, Writers' and Artists' Yearbook ve Scoop dergisi gibi yayınlarda yer aldı. Jess, gençlerle birlikte çalıştığı ve yaratıcı yazarlık atölyeleri düzenlediği okulları ve edebiyat festivallerini düzenli olarak ziyaret ediyor.