Stephen Hawking: Sonsuzluğun İzinde Bir Zihin
Yazar:
Çevirmenler:
Emre Ülgen Dal
Kemal Atakay
Dahiler sınıfı: okuması kolay, unutması zor Derslerinde bocalayan bir öğrenci nasıl 20. Yüzyılın en parlak zihinlerinden birine dönüştü? Bedenini hareketsiz kılan hastalığına inat, zihni uzay ve zamanın sınırlarında gezinmiş bir dahinin, stephen hawking'in yaşam öyküsü bu. Büyük ilgi gören dahiler sınıfı serisi stephen hawkıng: sonsuzluğun izinde bir zihin ile devam ediyor. Dahiler sınıfı serisi hakkında: Bunlar, her biri kendi yöntemiyle; kelimeleriyle, icatlarıyla, seçimleriyle ve hatta kaderleriyle dünyayı değiştirmiş kadınların ve erkeklerin hayat hikayeleri; şaşkınlık ve hayranlık duymanızı sağlayacak, hayal gücü ve merak duygunuzu harekete geçirecek büyüleyici hikayeler. Dahiler sınıfı serisi bu özel insanları çocuklarla (9 yaş ve üstü) tanıştırmak üzere tasarlandı. İlk olarak yayımlandığı italya'da büyük övgü toplayan ve ardından pek çok dile çevrilen dahiler sınıfı, minik ebadı, renkli illüstrasyonları, bilgiyi heyecan ve macerayla birleştiren anlatımıyla çocukların kolay okuyacağı, zor unutacağı, onlara öğrendiklerinden daha da fazlasını merak ettirecek bir seri. 9 yaş ve üzeri
80 sayfa (2 sa. 16 dk.) · Domingo Yayınevi
#1.186 Biyografi
#2.087 Çocuk
#3.632 Hikaye (Öykü)
Benzer Kitaplar
Bilim ve Teknik - Sayı 629 (Ni...
Bilim ve Teknik - Sayı 630 (Ma...
8.1
Puan vermedi
80 syf.
Kitabı okudu
2023 259. kitabı
İngiliz fizikçi, kozmolog, astronom, teorisyen ve yazar. Stephen Hawking, Einstein'dan bu yana dünyaya gelen en parlak teorik fizikçi olarak kabul edilmektedir.
İnceleme
Jacopo Olivieri · Domingo Yayınevi · 2019
85 okunma
Yazar · 3 kitap
Kitaplar
Dahiler Sınıfı-Newton Fizik Si...
8.7
9.3
Çarpım Tablosu Adası
Atlas’la Antik Mısır’da Bir Gü...
Atlas’la Antik Roma’da Bir Gün
Atlas’la Viking Çağı’nda Bir G...
Dört İşlemin Macerası
Fiyatlar