Şubat 2020
Independently published
9781660191413
İngilizce

2021 169. kitabı
Genelde lisede geçen kitaplara dikkatli başlıyorum bazıları inanılmaz olup bazıları aşırı patlak olabiliyor tamamen yazarın sizde oluşturduğu karakterler genel anlatım vs ile ilgili . Bu iyilerdendi yanı okurken yaşları unutuyorsunuz olaylara ve kişilere odaklanıyorsunuz . Ava koruyucu aileden alınan, annesi bağımlı olan, kardeşi zihinsel bir rahatsızlıktan muzdarip, kimseye güvenmeyen ve etrafına duvarlar örmüş biri fakat asırı akıllı olması sayesınde ınanılmaz bır okuldan tam burs kazanıyor . Okulda okuyanlar genel olarak asırı zengın güçlü ailelerin çocoukları ve Futbol takımı Köpekbalıkları okulu yönetiyor resmen özelikle 4-5 kişi .Ava bunlardan bırı ıle çıkmaya baslıyor Chance ama bır gece acık alan eglencesınde içkisine karıstırılan ilaçla tecavuze ugruyor kimin yaptıgı bellı degıl . Fakat takımdan bırı oldugu kesın . Aradan 9 ay kadar feciyor Ava okula dönüyor herkes onun o gece hakkında yalan söylediğini düşünüyor ve onunla alay edip taciz ediyorlar. Bir gün dolabına futbol takımının popüler adamlarından birinden isimsiz mektuplar almaya baslıyor sevgı ve aşk ıfadelerı ile dolu halde hemde belırsız telden msj lar aynı kısıden . Bu arada Köpekbalıklarının bası Knox ile aralarında bastan berı olan bı elektrık var ve okula tekrar donmesı ıle bu ıyıce belırgınlesıyor . Ava'yı sevdim. Güçlü ve dayanıklı kadın kahramanları severim. O da kardeşiyle harikaydı. Dürüst olmak gerekirse Knox'un karakterini okumak beni depresyona soktu çünkü onun gibi adamlar gerçek hayatta çok az bulunur bayıldım resmen tatlılıgına olgunluguna kendı hayatındaki dramla ugrasmasına kardesıne baglılıgı Ava ıle olan ılıskısı nefıstı . Tabı sonlara dogru tecavuzcu hakkındakı gercekler ortaya çıktı olayın çözümü cıddı guzeldı .
Dear AvaIlsa Madden - Mills · Independently published · 202011 okunma
2022 20. kitabı
Kitap çok güzeldiii! Klasik bir lise dramı gibi görünebilir aslında fakat bence asla öyle değil. Ava’nın yaşadıkları çok zor şeylerdi ve onun mücadelesi her şeye rağmen ayakta kalışı baya güzeldi; Ava tüm kalpler seninle kızım!! Bu kitaptan sonra yüzünde yara izi olan erkek karakterlere direkt düşmem umarım çünkü Knox bana bunu yaptı Yani gerçek hayatta aynısından bulsak fena olmazdı ama kurgusal dünya maalesef ki… Kitapta her şey dozundaydı, dram da aşk da olaylar da yani okumakta tereddütleriniz varsa hiç düşünmeyin başlayın derim!!
Roman
Dear AvaIlsa Madden - Mills · Independently published · 202011 okunma

Ilsa Madden - MillsYazar · 13 kitap
New York Times ve USA Today'de en çok satan yazar Ilsa Madden-Mills, bazen tokatlamak istediğiniz güçlü kahramanlar ve seksi alfa erkekler hakkında yazıyor. Üniformalılar ve kılıç kullanan dişiler de dahil olmak üzere distopyaya ait kitaplara ve fantaziye bağımlı. Diğer cazibeleri köpüklü kahve içecekleri, koyu renkli çikolata, Instagram, astronomi (o İkizler) ve dövmelerdir. İngilizce ve Eğitim Yüksek Lisans derecesine sahiptir.