2010
Sel Yayıncılık

2024 33. kitabı
Okunma: 30 Ekim 2024 17:47
Sibel Torunoğlu diye bir yazarın varlığını Küçük İskender'in son okuduğum kitabının içinde adının geçmesiyle öğrendim. Sonra kısaca bi baktım ve şizofren teşhisi konulmuş bir yazar olduğunu öğrendim. Kitaplarının satışı hiç bir yerde yoktu. nadir kitapdan edindiğim bu kitap benim için farklı çünkü ilk kez tanımadığım birinin kitabını alıp okudum. ve bence kitap güzeldi. gerçekten bir şizofrenin kaleminden döküldüğü her satırında kendini belli eden bir kitap. ama yine de edebi.
DejavuSibel Torunoğlu · Sel Yayıncılık · 201024 okunma

Sibel TorunoğluYazar · 4 kitap
1961 yılında doğdu. Daha altı yaşındayken ailesi ve çevresiyle ilgili uyum sorunları yaşamaya başladı. Kıbrıs International Amerikan Üniversitesi'ni okumaya karar verdiğinde İ.Ü. Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü bitirmişti. Kıbrıs International Amerikan Üniversitesi Sibel Torunoğlu için bir kopuşu da ifade der. Artık sistemle ve onun getirdiği yaşam biçimiyle değil kendi algısıyla hareket etmeye başladığında, doktorların 'şizofren' tanısıyla karşı karşıya kalır. Ve arkasından başlıyor psikiyatristler, terapiler, kapatılmalar! Şizofrenisiyle uyum içinde yaşamaya başladığında ise yazma serüvenine girişir.