Acaba biliyor mu? Nefes alış verişinin beni kontrol ettiğinden haberi var mı? Aynı odadayken odaklanamadığımı çünkü duyularımın tamamen onun nefes alıp verişine göre eğitildiğini ve rahatsızlığa işaret edebilecek herhangi bir değişimi yakalayabildiğimi?
Sahip olduğum her güç, onun benim üzerimde sahip olduğu gücün yanında sönük kalıyor. Bir gülümseme ve fısıldadığı bir kelimeden başka bir şeyle beni kontrol edebiliyor, yüzlerce erkeğin sahip olmak için cinayet işleyeceği bir güce sahip ve bunu istediğinden bile emin değilim.
Arayan ellerim umutsuzluğa kapılıyor, parmaklarım camdan yapılmış bir şeye değene kadar rafın her santimini körü körüne tarıyor. Etrafını sardıklarında, bunun geçen yıl aldığım İş Dünyasında Kadın ödülüm olduğunu fark ediyorum. Medya mesleğine ve sektörün geneline yaptığım katkılardan dolayı yüzlerce meslektaşımın oylarıyla bu ödülü kazanmıştım.
Hayatımın en gurur verici günüydü, bugüne kadarki en büyük başarımdı, elde etmek için canımı dişime takmıştım.
Bu ödülün benim tercih ettiğim bir silah haline gelmesindeki ironi gözümden kaçmıyor - nerede olursak olalım, bir kadın kendini ne kadar güvende hissederse hissetsin, bu yanılsamayı ortadan kaldırmak için sadece bir erkek yeterlidir. Bu bana bunu hatırlatıyor.