Beğendiğim kitaplar arasında yerini aldı diyebilirim. Özellikle mafya kurgusu sevenler bu kitaba bayılacaktır. Yazarı ilk defa duydum ve okudum ama kesinlikle okutan bir kalemi var. Anlatımı akıcı, sahneler canlı, karakterlerse tam bir dark romance havasında.
Khai Hara, bu kitapta karanlık bir dünyanın içinde saplantı, güç ve tutku dolu bir hikâye kurmuş. “Cartel” atmosferi, entrika ve tehlike duygusuyla birleşince hikâye boyunca o kasvetli ama çekici havayı iliklerine kadar hissediyorsun.
Bazı bölümler biraz fazla uzatılmış olabilirdi ama yine de hikâyenin genel akışı güzel. Okurken gerçekten keyif aldım. Genel olarak bakıldığında kitapta rahatsız olduğum neredeyse hiçbir nokta yoktu. Sadece ilk görüşte takıntılı derece aşık olunması klişesi belki biraz rahatsız etti ama sanırım ona da alıştım artık ya. Dark romance yazarları "ilk görüşte saplantılı derecede aşk" olayı olmadan yazamıyorlar artık.
Bu arada söylemeden edemeyeceğim Thiago favlarımdan biri oldu. Adamın tek bir falsosu olmadı ya. En sevdiğim şey "ona dokunursan ölürsün" klişesidir ve bu adam sonuna kadar bunu hissettirdi.
Darkrom sevenler için kesinlikle denemeye değer, güçlü anlatımı ve yoğun duygularıyla türün hakkını veren bir kitap.