Balans Serisi 2

Sıralamalar

Fantastik
2024 3. kitabı
Okunma: 23 Şubat 2024 01:25
Diğer serinin devamı olarak kitaplığımda buldum ve okumaya devam ettim. Balans çok kötüydü ama bu o kadar fena değildi sanki. En azından duygu yüklüydü. Tek sorun yazarın ana karakterin en yakın arkadaşlarından birinin adını karıştırmasıydı. İlk kitapta Freddie olan karakter ikinci kitapta Jeffrey olarak çıktı karşımıza. 850 karakteri aklında tutup karıştırmayan Victor Hugo vs 5 karakteri birbirine katan Christie Silvers...
Puan vermedi·240 syf.·
2018 12. kitabı
Onları takip eden Öfkenin ve nefretin acıya dönüştüğü Alex'in ve Fiona'nın bu yeni macerasında Cehennem dolu günler Öfke ve nefret acıya dönüşür.. Bu kitabın ikinci serisi ve kitap gittikçe sıkıcı bir hal almaya başlamış .
2017 16. kitabı
Altı yıl önce tesadüf eseri, kitabın bir seri olduğunu ve elimdeki kitabın da serinin ikinci kitabı olduğunu bilmeden almıştım. Ve yine bugün tesadüf eseri 1k da kitaplarda gezinirken karşılaştım. Yıllar önce okuduğumu hatırladım ama içeriğine dair bir şey yoktu aklımda. Kitabı elime alıp kitabın içeriğine bir göz attım. Yani söylemeliyim ki kitap çok acemice yazılmış gibi. Yazmaya yeni başlamış bir yazarın, çok tutulan bir konu hakkında birşeyler yazma düşüncesinden hareketle konuyu alelacele ve yüzelsel ele aldığı bir kitap olmuş benim gözümde. Kurt bir kadın ve vampir adamın ilginç aşkı.. Ben yazarın kalemini sevemedim, konuyu ele alış biçimini de.
2017 173. kitabı
Kitap okumaya başladığım ilk günlerde elime ne geçerse okuyordum. Bu da onlardan birisi. Kitap okunmaya değmez bence. Alacakaranlık rüzgarının bir kopyası denebilir.