Döngü

Çınar Yayınları
Orijinal Adı:
The Loop

2024 5. kitabı
Bilim kurgu filmi tadında bir kitaptı. Okurken akıcı diliyle sayfalar arasında kayboluyor insan. Kitap okuyor hissiyatı değil de gözlerimin önündeki ekrandan görüntüler izliyormuşum gibiydi. Tek dünya düzeni, tek din,tek ülke yaratılmış. Dünyanın sonu bilerek getirilmiş, insan nüfusunu azaltacak politikalar, eylemler uygulanmış. Sınıfsal bir sistem olusturulmuş, insanlar üzerinde yapılan bir sürü deney ( kobay fareleri gibi). Ve bu sistemin çöküşü, başkaldırış... Kitabın kahramanları 10lu yaşlarında çocuklar... Güzel bir kitaptı, bilim kurgu severlere tavsiyemdir.
2023 118. kitabı
Okunma: 18 Ağustos 2023 22:35
Luka Döngü' de mahkumdur.Çeşitli işkencelere maruz kalır. Cezasının ertelenmesi için deneylere katılmayı kabul eder. Ancak ilk grupta problem çıktığını haber alınca kararından cayar. Meydana gelen olaylardan sonra kaçmaya karar verir. Döngü dışında da zorunlu anlar geçirir.
2024 8. kitabı
Okunma: 10 Mayıs 2024 21:57
Kitap beni o kadar farklı bir dünyaya götürdü ki.. Başlarda sakin ve durağan olan hikaye belli bir süre sonra öyle akıcı bir hal alıyor ki, hemen sonuna gelmek istedim. Kitap her duyguyu aynı anda yaşatıyor diyebilirim. Heyecan, korku, umut, hüzün, mutluluk, aşk, başlayışlar ve bitirişler..

Ben OliverYazar · 1 kitap
Ben Oliver is a British comics artist who has worked for 2000 AD on Judge Dredd as well as providing art for The Authority, The Losers, and Ultimate X-Men