Durma! Düşersin

Onur Yeşilçavdar
2021
Peritum Yayıncılık

2021 18. kitabı
Herkese merhaba Kişisel gelişim kitaplarını okumayı sever misiniz? Ben bir aralar o kadar çok kişisel gelişim kitabı okudum ki. Uzun zamandır da okumadığımı fark ettim ve arayı çok açmamak için bir kişisel gelişim kitabı okudum. Sevgili yazarımız @onuryesilcavdar 'ı da bu sayede keşfetmiş oldum. Bu tür kitaplara hep kötü eleştiri yapanlar vardır ya, aslında ben tam tersi düşünüyorum. Kendimi ne zaman kötü hissetsem ya da zor zamanlardan geçsem hep kişisel gelişim kitabı okurum. Çok da iyi gelir bana toparlanmak için güç bulurum. O yüzden lütfen önyargıyla yaklaşmayın hiç bir kitap türüne. Neyse kitaba geçecek olursak, hayatımızda bir hedefimizin olması gerektiğininden bahsediyor ve bunu gerçekleştirmek için taktikler veriyor. En güzel yanı da yazar kendi yaşadığı olaylardan yola çıkarak anlatıyor. Anılarından birkaçı beni kahkahalara bogmadı desem yalan olur. Ayrıca içerisinde diksiyon geliştirici egzersizler mevcut. 3 tip zihin merkezi olduğunu ve kendimin de duygu merkezli biri olduğumu öğrendim. Kitap o kadar dolu dolu ki... Güzel, akıcı, sürükleyici aynı zamanda bilgi verici bir kitap. Ps: yazarımızın youtube da videoları var. Konuşmalarına da bir göz atabilirsiniz.
Kişisel Gelişim
Durma! DüşersinOnur Yeşilçavdar · Peritum Yayıncılık · 202117 okunma
2022 20. kitabı
Okunma: 10 Haziran 2022 17:56
Yokluk alemine kendin gidemezsin.Sen ancak dünyada yaptığın gönülden işleri vesile ederek önünü aydınlatabilirsin. Bu söz kalbime işledi resmen... Abi şefkatiyle yazılmış harika bir kitap.. Herkese tavsiye ederim. Onur YeşilçavdarOnur Yeşilçavdar Durma! DüşersinDurma! Düşersin
Kişisel Gelişim
Durma! DüşersinOnur Yeşilçavdar · Peritum Yayıncılık · 202117 okunma