Mayıs 2019
Ephesus Yayınları
9786052064993

2021 10. kitabı
Okunma: 10 Şubat 2021 18:53
Sedat Kara, oldukça ünlü ve toplum kalbinde yer edinen gazeteci Hüseyin Türkeli’nin öldürülmesinden sorumlu tutulur ve hapse atılır. Ve hayatındaki olaylar / cinayetler silsilesi böylece başlamış
2020 25. kitabı
Ellipsis, beni hem kapağıyla hem de arka yüzündeki özetle ilgimi çok çekmişti. Kitap okumakta zorlandığım ve yoğun olduğum bir dönem olduğu için, okumaktan çok zevk aldığım polisiye kitap okumaya karar vermemle başladım. Kitabı tam olarak nasıl yorumlayacağımı bilemiyorum. Belki de yaşadığım dönemden dolayı olabilir ama çok uzun sürede bitirdim. Polisiye kitaplarındaki o sürükleyicilik yok gibiydi. Bir şeyler okurken beni rahatsız ediyordu sanki. Özellikle her bölümün başında yazarın karakter değiştirmesi ve karakterin kim olduğunu anca sayfanın sonunda anlamak beni yordu diyebilirim. Olay gerçekten farklı, olay örgüsü de güzel ama ne yazık ki Ellipsis beğendiğim polisiyeler arasına giremedi. Tabii ki yine de yazarın eline, emeğine sağlık...
2019 27. kitabı
Okunma: 20 Ekim 2019 21:08
Polisiye kitap okumayı sevenler için önerilebilecek en güzel kitaplardan biri kesinlikle bu. Kitabın içinde Türkçede olsa çok karakter var bu yüzden okuyacaklar isimleri ölüm şekliyle not alabilirler. Kitaptan beklentilerimi fazlasıyla aldım. Öncelikle çok fazla cinayet var ve bu cinayetleri çok güzel bir şekilde açıklamış. Bir kaç yerinde artık mide bulantısı oluyor. Midem sağlamdır aslında ama kanları falan çok ayrıntılı bir şekilde anlatıyor. Belkide serviste okuduğum için o sallantıdan bulandı ama gerçekten güzel betimlemelere başvurulmuş. Ellipsis'in anlamı kitabın sonlarında anlatılıyor ve katil buymuş derken bi bakıyorsunuz aslında o değil. Şaşırarak okunabilecek harika bir kurguyla yazılmış bir kitap.

Erdoğan EyrikYazar · 4 kitap
1977 İstanbul doğumlu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2009 senesinde Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun oldu. 2017 yılında vizyona giren Seni Gidi Seni adlı filmin senaristliğini ve yapımcılığını, 2018 yılında dünyanın ilk Instagram korku dizisi Eşik‘in ise senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendi. Yazarın Ephesus Yayınları tarafından yayımlanan ilk kitabı ise polisiye türündeki Ellipsis'tir.