2009
Cinius Yayınları

·318 syf.·
2015 177. kitabı
Okuyalı çok zaman olmuştu. Geçen gün tekrar bakayım dedim ilk okuduğumda fark etmediğim şeyleri gördüm. Anadolu mitleri tahmin ettiğimizden daha fazla şamanizm izi taşıyor, ayrıca yanlış bilmiyorsam yazar Sivas'a da gitmiş, dedemin bana anlattığı şeyleri gördüm. Eğer çocukluğumuzdan bu yana dinlediğimiz tatlı hikayeleri okumak isterseniz, Elma tavsiyemdir.
ElmaDeniz Karakurt · Cinius Yayınları · 20094 okunma
2025 77. kitabı
Merhaba, 1 milyon kitap serisinde en çok hoşuma giden kitabı sizlerle paylaşıyorum. Elma hakkında görseller bulunan, kısa cümleler içeren bir kitap. Görseller o kadar güzel ki oğlumla sadece görsellere bakarak uzun vakit geçiriyoruz. Oğlumun sevdiği kitaplar arasında bir kitap.
ElmaDeniz Karakurt · Cinius Yayınları · 20094 okunma

Deniz KarakurtYazar · 2 kitap
İlk olarak "Elma" adlı romanı basıldı ve yayınlandı. Daha sora "Türk Söylence Sözlüğü" kitabı büyük bir ilgi görerek ün kazandı ve uluslararası düzeyde dikkat çekti. Ardından "Aktarma Sözlüğü" adlı eseriyle daha önce denenmemiş bir çalışmaya yeniden imza attı. İlgisini çeken neredeyse her konuda araştırmalar yapıyor ve sonuçlarını paylaşıyor. Belgeleyici nitelikte olmak üzere fotoğraflar çekiyor.