Morally Gray #2

J.T. Geissinger Inc.
İngilizce

2023 313. kitabı
Okunma: 28 Kasım 2023 20:31
Deliriyorummmm cidden bu yazar benim için kusursuz yahu her kitap mı güzel olur evet :D Ah be kadın keşke ülkende yaşasam imza günlerine gelsem her yazdığının orijinalini alabilsem :))) Kitap incelemesi acık uzun olabilir :P Morally Gray serisinin ilk kitabını okuduğumda aşık oldum zaten yani hep diyorum bana çok hitap ediyor . Benim kadar sevmeyenler olabilir elbette . O ilk kitap beni benden almıştı ve bu ikinci kitapta anlatılan erkek kardeş orada vardı . Ve tabi kafayı yiyip kitabın önce çıkışını bekledim zira takıntılıyım sevdiğim yazarların çıkacak kitaplarını sapık gibi bekliyorum . Hayır kitap çıktı bu sefer pdf düşmedi her gün klasik konrol yapıyordum :D Tam okuduğum Mc serisinin 3.cü kitabına başlayacakken dedim yine rutin kontrolümü yapayım . Bir gördüm eklenmiş kafayı yedim mutluluktan derhal başladım Mc beklesin dedim :))) Ve tabi off diyorum off öncelikle yazar kadın karakterleri ile beni mest ediyor ki bu benim için korkunç mühim . Serinin ilk kitabında çok gülmüştüm okurken hatun beni bitirmişti . Hatta dedim bu o kadar olur mu oldu arkadaş kadın yine becermiş :)) Coleton “Cole” McCord McCord Media'nın CFO'su adam karanlık soğuk sırlarla dolu acayip korkutucu . İlk kitapta abisi Callum vardı o apayrı bir şahane yaratıktı bu apayrı . Bunlar aile olarak enteresan delice zengin ve güçlü zaten ve ilk kitaptan bildiğimiz geniş bir aileler grubuna bağlılar dünyanın dört bir yanında yaşayan . Shayna "Shay" Sanders erkek arkadaşı bunu aldatıp terk etmiş hatunda kız arkadaşları ile dışarı eğlenmeye çıkıyor . Bu arada kız arkadaş grubu çok iyiydi hele en yakını olan hatuna bayıldım :))) Cole bunların karşı masasında tek başına kara bulut gibi oturuyor kızlarda aralarında iddialaşıp Shay adamın masasında 10 dk oturup konuşmaya yolluyorlar . O masa o konuşmalar
Fall Into YouJ.T. Geissinger · J.T. Geissinger Inc. · 012 okunma
2025 147. kitabı
Serinin ikinci kitabı da an itibari ile bitti. Kitaplar karanlık romantizm türünde yazılmaya mı çalışılmış yoksa daha karanlık kitaplar okuduğum için mi bunlar bana öyle gelmedi bilmiyorum ama yine de sevdim. Vakit geçirmek için okunacak türden, sizi sıkmadan olaylara gayet güzel sokan ve uzatmadan da bitiren türden. Sadece bu yazara dair anlam veremediğim bir şey var o da sonunu fazla oldu bittiye getirmesi. Bana kalırsa sonunu biraz daha derin işleyebilridi fazla basit kalmış. Kitabımız ilk kitaptan tanıdığımız pardon tanıdığımızı sandığmız Cole ve onun hayatına bodoslama dalan Shay hakkında. İlk kitaptan Cole'u hiç böyle hayal etmemiştim, orada daha canlı bir karakter gibi gelmişt ama bu kitapta tanıdıkça kendi kendini yalnızlaştıran ve karamsar, içine kapanık bi karakter olduğunu görüyoruz. Ailesinden gizli kendince kötü adamlaadamları cezaalcezaalndırdığı bibir örgüt kurup hayathayatını öyle idame ettirirken bir gece barda kendisine yakalaşan kadınla her eyi sorgusorgulmaya başbaşlar. Artık o adar da yalnız kalmak istemediğinistemediğine karar verse de hayatının tehlikeli yanı onu Shay'den uzak tutması içiiçin bibir işarettir. Yine de kızmız vazgemez ve Cole ne kadar kaçarsa kaçsın onun üzerine gider.
Fall Into YouJ.T. Geissinger · J.T. Geissinger Inc. · 012 okunma

J.T. GeissingerYazar · 16 kitap
J.T. Geissinger is a #1 international and Amazon Charts bestselling author of thirty novels. Ranging from funny, feisty romcoms to intense erotic thrillers, her books have sold over eight million copies and been translated into more than twenty languages. She is a three-time nominee in both contemporary and paranormal romance for the RITA Award, the highest distinction in romance fiction from the Romance Writers of America. She is also a recipient of the Prism Award for Best First Book, the Golden Quill Award for Best Paranormal/Urban Fantasy, and the HOLT Medallion for Best Erotic Romance. Connect with her in her Facebook reader group, Geissinger's Gang.