Savaşçı - Kahraman - Ağabey

Koridor Yayıncılık
9786059702010
Sıralamalar

2020 4. kitabı
Serinin öbür kitaplarında olduğunu gibi bu son kitapda da akıcılığı gayet beğendim . Cengiz Hanın torunlarını göreceksiniz bu sefer sahnede. Conn ıggulden yazarımız büyük emekler ve araştırmalar sonucu bu seriyi en güzel şekilde anlattığını düşünüyorum
FatihConn Iggulden · Koridor Yayıncılık · 201655 okunma
2016 34. kitabı
Okunma: 11 Eylül 2016 00:00
Başarılı bir tarihi roman. Bazı yerlerinde mantık hataları göze çarpsa da, zaman zaman bunaltıcı olabilse de kitabın genelinde yoğun bir aksiyon havası var.
Tarih
FatihConn Iggulden · Koridor Yayıncılık · 201655 okunma

Conn IgguldenYazar · 7 kitap
1971'de doğdu ve Northwood'daki St Martins Okuluna devam etmeden önce Merchant Taylors 'School'a geçti . Londra Üniversitesi'nde İngilizce okudu ve yedi yıl boyunca konuyu öğretmeye devam etti ve öğrencilerinden birinin Fearne Cotton olduğu Haydon School'da İngilizce bölümünün başında oldu . İlk romanı The Gates of Rome'yı yazmak için sonunda öğretmenlikten ayrıldı . Evli, 4 çocuğu var ve İngiltere'nin Hertfordshire kentinde yaşıyor. Mart 2006'da Iggulden , Dünya Kitap Günü 2006'nın Hızlı Okuma girişiminin bir parçası olan Blackwater başlıklı bir roman yayınladı. Blackwater , gerilim filmi olan ve ağırlıklı olarak tarihsel kurguyu yazan Iggulden için türdeki bir değişikliğiydi. Eylül 2009'da HarperCollins aracılığıyla Çocuklar İçin Patlayıcı Hikayeler adlı bir çocuk kitabı Tollins yazdı . Iggulden, o zamandan beri Tollins'in hikayesine eşlik edecek üç hikaye yazmıştır. Iggulden, 2012 yılında, bir fedakar saldırgan hakkında bir komedi olan Tweed Kuantum - Bir Nissan Micra'lı Adam listesine bir başka hızlı okuma kitabı ekledi . Yazar, Augustus'un yükselişini ve Savaş Tanrısı'nın sona ermesinin ardından olayları ele alan Emperor: The Blood of Gods dizisinde beşinci bir kitap yazmıştır . Bu kitap 26 Eylül 2013'te yayınlandı.