Exiled Ink 1

İngilizce
Sıralamalar

2026 26. kitabı
Okunma: 27 Şubat 2026 11:36
Alfa ve sahiplenci karakter çok severim.Bir erkeğin midesinin geniş olması benim için red flag tır ama bu kitapta öyle bir Atlas karakteri var ki bence yazar Aşık ve sahiplenci karakter ile manipülatif ve tacizci erkek arasında çizgiyi bulandırmış.Her gördüğü yerde hırlayan,kızla iletişim şekli sen benimsin olan ve mağara adamı tipleri seviyorsanız bir bakabilirsiniz ama beni zorladı. Gereksiz uzatıldığını ve zorlama olduğunu düşünmeme rağmen yazarın anlatımı akıcı.Smut içerik bolca mevcut. İyi okumalar 6/10
Fighting for FirefliesMJ Koons · Mj Koons · 20266 okunma
2026 32. kitabı
20 yaşında annesini babasını bir trafik kazasında kaybeder ve 2 yaşındaki erkek kardeşinin vasisi olur. Ebeveynleri alkolik ve uyuşturucu bağımlısı olduğundan hiçbir zaman üzülmeyi seçmemiştir. Kardeşini büyüterek 5 yılı geçirir ve artık 25 yaşındadır Kütüphanecilik bölümünü bitirdikten sonra bir kütüphanede yarım gün çalışmaya başlar fakat başka bir iş aramaktadır. Dövme stüdyosuna asistan arandığını öğrenince görüşmek için gider, karşısında kahve dükkanında kendisini kaba bir adamdan kurtaran yabancı vardır... Kitaba bayıldım ya hu.Yazarını ilk defa okuyorum yazdığı karakterleri çok sevdim. Kadın karakterinin güçlü duruşu kimseye minnet etmemesi kardeşi için hayatını ertelemesi her seyiyle çok iyi yansıtılmış. Erkek karakter ise... Atlas vallahi çok güzeldi ya elimden bırakamadım kitabı sabahladım resmen :) başta kıza saçma sapan davrandı ama duygularını karışıklığından dolayı çünküü erkeğimiz daha önce hiç ilişki yaşamamış:') ilk ve sonu Cora oldu. Kızın hayatını kolaylaştırması, erkek kardeşini sahiplenmesi ve bunu kız için değil kendisi yapmak istediği için yaptı.Omuzlarındaki yükü alması, her şeyi onun için yapması çok güzeldi ya gerçekten bayıldım erkek karakterine. Tabii ki kız bunu sorguladı çatışma yaşandı ama erkeğin açıklamaları çok iyiydi.Erkeğin yaşadığı travmalar da çok ağırdı ama asla kıza yansımadı bu.Kıza değerli mücevher olduğunu hissettirdi, davranışlarıyla bunu gösterdi. Okuyun pişman olmazsınız.
Fighting for FirefliesMJ Koons · Mj Koons · 20266 okunma

MJ KoonsYazar · 0 kitap
MJ aşk hakkında okumayı sever. Onun için, birinin başka bir insana tamamen aşık olmasını izlemekten daha güzel bir şey yoktur.MJ, lise aşkı olan kocası,üç kızı ve sevgili köpekleriyle Doğu Kıyısı'nda yaşıyor.Hokey ve müzik hayranı olan MJ, "kitapların fazla olabileceği"gibi bir şeyin olmadığına inanır.Yazmadığı zamanlarda onu yemek pişirirken, pasta yaparken,hokey maçı izlerken veya en sevdiği yazarların kitaplarını okurken bulabilirsiniz.MJ, hayatın mümkün olduğunca çok yaşamak için çok kısa olduğuna inanır.