Anita Blake, Vampire Hunter #18

Flört

Laurell K. Hamilton
İnsanlar, aşk için korkunç seyler yapardı.
Sayfa 146 - Artemis·Kitabı okudu
Alıntı
Terapide öğrendiğim bir şey şu ki kişi kendini en güvende, en mutlu hissettiği zamanlarda gerçekten acı verici şeyler yüzeye çıkarmış.
Sayfa 36 - Artemis·Kitabı okudu
Etimoloji Defteri
Mücellit Nedir ?
Kadın sarışındı ve hollywood tarzında bir güzelliği vardı; öyle ki gerçekten güzeldi ama bir düzine sarışın güzelin arasında dikkatinizi çekecek biri değildi. Her zaman yapay görünen bir tarzda çekiciliği vardı; sanki hepsi aynı fabrikada üretilmiş ve zengin erkekleri baştan çıkarıp iyi evlilikler yapmak üzere ortalığa salınmışlar gibi.
Sayfa 11 - Artemis·Kitabı okudu
Alıntı
Ofisime gelen her kırık kalp için kendi kalbimi kanatsam, başka insanların yaraları yüzünden uzun zaman önce kan kaybından ölmüş olacağımı öğreneli çok olmuştu.
Sayfa 10 - Artemis·Kitabı okudu
Alıntı
Bir an gelir birini seversiniz. O iyi ya da kötü olduğu için hissetmezsiniz bunu. Sadece seversiniz. Bu sonsuza dek birlikte olacağınız anlamına gelmez. Birbirinizi incitmeyeceğiniz anlamına da gelmez. Yalnızca seversiniz. Bazen olduğu kişiye rağmen, bazense olduğu kişi yüzünden. Ve onun da sizi sevdiğini bilirsiniz. Kimi zaman sırf siz olduğunuz için, kimi zamansa size rağmen.
Gülümsememi gözlerime yansıtmak için elimden geleni yaptım, fakat gülümsemem Nathaniel'ınki değildi, benimkiydi ve ısırmaya kalkarsan ben de ısırırım, der gibiydi. Gülümsememi bana ilk açıklayan Jason olmuştu ama dürüst bir gülümsemeydi; hayatım gibi.
Sayfa 64 - Anita·Kitabı okudu
Kitap Alıntısı