19 Aralık 2022
Independently Published
İngilizce
Sıralamalar

2025 12. kitabı
Merhabalarr. Bugün Frivolous kitabını yorumuyla geldimm. Kısaca konusundaki bahsedecek olursam. Bass cinayetten tutuklanır, yıllar sonra ailesi sayesinde çıkar ve yeğeninin verdiği görevle Gianna’dan intikam almak için onun koruması olur. Gianna ise dışarıdan sert, acımasız ve umursamaz bir kadın gibi görünse de aslında nazik ve kırılgan biridir. Kitap başlarda eğlenceliydi, özellikle atışmaları güzeldi. Bass koruma olarak Gianna'nın yanına yerleşiyor ama Gianna ona güvenmiyor ve onu yıldırmak için her yolu deniyor. Onu okla vurmak gibi djudidxh ikisi arasında güzel bir atışma vardı başlarda. Sonra birbirlerini tanımaya başlıyorlar ve aslında göründükleri gibi olmadıklarını fark ediyorlar. İlişkileri, Bass'ın Gianna'yı korumaya çalışması güzeldi ANCAK Gianna’nın babası onu zorla nişanlandırıyor sonra bu ikisi kaçmaya karar veriyor çünkü hem Gianna'nın babası hem Bass'ın yeğeniyle baş edemeyeceklerini biliyorlar ama Bass'ın yeğeni onun kaçağını öğreniyor ve ona bir video izletiyor. Bass’ın bu videoya inanarak Gianna'dan(Gianna’nın nişanlısıyla birlikte olduğunu sanıyor) intikam alıyor. Nişan günü Gianna’yla birlikte olup bunu herkese izletiriyor Bass. Buradan sonrası kitabı benim için bittiren şeyler başlıyor. Gianna onu terk ediyor ve kaçmak için hazırlandıkları şeyleri alıp tek başına kaçıyor ama Bass onu buluyor ve Gianna onu bir ayda affetti. Bu durum kitabı gözümden düşürdü. Gianna’nın güçlü bir şekilde kendi ayakları üzerinde durmasını isterdim, Bass’ın aptalca davranışlarına rağmen ona dönmesini değil ki yaptığı şey asla affedilir değildi. Kitapta sevmediğim şeylerden biri de yaş farkı. Gianna daha yeni 18 yaşına basmış biriyken Bass 35'lerde falandı.. Normal bir yaş olsa yine tamam derdim de bu kadar yaş farkı okumayı sevmiyorum. Bass yaşına ve yaşadığı şeylere
FrivolousVeronica Lancet · Independently Published · 20222 okunma