Morally Ambiguous Duet #1

İngilizce
Sıralamalar

·422 syf.·
2025 12. kitabı
Herkese merhaba.♡ Öncelikle kitabın ağır yetişkin içeriğe sahip olduğunu belirterek başlamak istiyorum. İyi bir psikolojiyle okunması gerekiyor ve çok fazla tetikleyici unsur var. Kitabın konusu şöyle: Vlad ve ikizi küçük yaşta kaçırılıp deneylere maruz kalıyorlar ve sadece Vlad sağ kalıyor. Duygusuz bir seri katile dönüşüyor. Okuduğum en psikopat karakterlerden biriydi. Gerçekten yaşadıkları zor ve dönüştüğü kişilik oldukça korkutucu. Ama kitabın kurgu olduğunun bilincinde okuduğum için çok fazla etkilenmedim. Yine de çoğu yerde benim bile midem kaldırmadı. Gerçek hayatta görsem, arkama bile bakmadan kaçarım, o ayrı konu. :D Kadın karakterimiz Sisi, bebeklikten itibaren ailesi tarafından manastıra yerleştiriliyor ve rahibe olarak eğitim alıyor. Gel zaman git zaman Vlad ve Sisi karşılaşıyor. Aralarındaki gerilim... Üff diyorum! Birlikte zaman geçirdikçe daha da yakınlaşıyorlar. Sisi de normal değil açıkçası; bu kitapta hiç kimse normal değil. Tüm bunlara rağmen kitabı, sonu hariç, sevdim. Yazar sonunu öyle bir yerde bitirdi ki ağlayacağım resmen. Sisi, Vlad'ı değiştirmek ve gerçek kişiliğini bulmasını sağlamak için her şeyi yaptı ama olmayınca olmuyor işte. :( SPOİLER Vlad'a birkaç lafım var: Vlad, sen şaka mısın? Sisi senin için o kadar şey yaptı, seni her hâlinle sevdi ama sen ne yaptın? Önce kendini sevdiriyorsun, tatlı tatlı jestler yapıyorsun, sonra öylece bırakıp gidiyorsun! İkinci kitap gelene kadar sana biraz söveceğim. Yazar bu sondan sonra kitabı nasıl döndürecek, merak ediyorum. Silahlarını kuşanmış bir Sisi okuyacağımız kesin. Haziran’da çıkacak olması iyi bir şey. Şunun şurasında Haziran’a ne kadar kaldı ki? :') Puanım: 7.5/10 Keyifli okumalar♡
The Cute PsychoVeronica Lancet · Independently Published · 20255 okunma