The Inheritance Games #4.5

İngilizce
İngilizce

Puan vermedi·448 syf.·
2025 2. kitabı
Games Untold kitabı bir Novella olarak yazılmış, yani okunması şart değil, ki normalde serilerde bu ara kitapları okumam. ama bu seri, bu yazar, bu evren... ben artık ne düşündüğümü kelimelere dökmekte çok zorlanıyorum, her seferinde de aynısı oluyor, hissettiklerim sanki dolup taşacakmış gibi geliyor. şu sıralar okumaya çok vaktim yoktu ve ne yalan söyleyeyim aynı anda üç kitap okuyabilir miydim bilmiyorum, tabi tekrar dayanamadım çünkü Jennifer Lynn Barnes'ın beni hayal kırıklığına uğratmayacağını BİLİYORDUM. ve kendisinin bir dahi olduğunu söylemekten asla yorulmayacağım. düşüncelerim (spoilerlı) gerçekten ne yazacağımı bilmiyorum ama bu sefer daha kısa kesmek istiyorum. Games Untold bana çok farklı bir bakış açısı kattı, hem karakterler hem de olan tüm bu olaylar hakkında. kitaba Prag'da Jameson ve Avery ile başladık, yine birçok şey muallakta kaldı tabi. ardından Hannah ve Toby (nam-ı diğer Harry) hakkında okuduk ama bu çifti düşününce bile çok duygulanıyorum. onların kısmı bittikten sonra hemen The Hawthorne Legacy kitabını elime aldım ve sayfaları karıştırmaya başladım, ta ki Avery'nin annesi hakkında yaptığı araştırmalara kadar. başlangıçtaki amacım Toby'nin o kartpostallarda Hannah'ya ne yazdığını bulmaktı, fakat sonra fark ettim ki yazar aslında bize HER ŞEYİ ilk başta zaten söylemiş. ikisinin arasında olan bütün bu olaylar ve detayları, Jackson ve Hannah'nın annesi hakkındaki bilgilerin yarısı zaten bize ta ikinci kitapta söylenmiş. sayfaları çevirdikçe şok oldum, aradan bir süre geçtiği için bazı şeyler unutmuştum ama bir insan bu kadar derinlikli bir mantığı nasıl kurabilir? bütün kalbimle yazarın bu kitapları sondan başa doğru yazdığına inanıyorum. Nash ve Libby hakkında okumak çok güzeldi, ikisini de çok tanımıyorduk ama okuduktan sonra emin oldum ki
Games UntoldJennifer Lynn Barnes · Little, Brown Books for Young Readers · 20241 okunma

Jennifer Lynn BarnesYazar · 11 kitap
Jennifer Lynn Barnes (çoğunlukla Jen'i kullanır), eleştirmenlerce beğenilen bir düzineden fazla genç yetişkin romanının yazarıdır. Fulbright Bursiyeri olduğu Cambridge Üniversitesi'nden ve doktora derecesini aldığı Yale Üniversitesi'nden yüksek lisans dereceleri de dahil olmak üzere psikoloji, psikiyatri ve bilişsel bilim alanlarında ileri derecelere sahiptir. 2012 yılında. Jen ilk yayınlanan romanını on dokuz yaşındayken yazdı ve ilk beş kitabını henüz üniversitedeyken sattı. Ya romanları yazmanın yanı sıra Jen, ABD ve MTV gibi televizyon ağları için orijinal pilot senaryolar da yazdı ve fandom psikolojisi ve kurgunun bilişsel bilimi ve daha geniş bir şekilde hayal gücü konusunda dünyanın önde gelen uzmanlarından biridir. Jen, Psikoloji ve Profesyonel Yazma alanında ikili bir randevu aldığı Oklahoma Üniversitesi'nde Doçenttir.