Gazze Risalesi

Ramazan Yazçiçek
25 Nisan 2024
Ekin Yayınları

2025 15. kitabı
Kitap çok güzel bir kitaptır, okunması tavsiye edilir.. Yeri geldi ümitlendirdi yeri geldi utandırıp baş eğdirdi.. zaten söz konusu GAZZE ise bu hep böyle.. Okuyup, fehmettirene hamdolsun..
Duygu ve Düşünce
·96 syf.·
2025 49. kitabı
Gazze Risalesi Ramazan Yazçiçek Aksa Tufanı Cihad Harekatı sonrasında ele alınan Gazze Meselesi, İsrail sorunu gibi durumlar hakkında yazılan köşe yazısı tarzı yazılardan oluşan bir kitaptı. Kitap genel olarak güzeldi birkaç yerde katılmadığım görüşler oldu onun dışında genel olarak muhtevası iyi bir kitaptı. 96 sayfa, dili akıcı olan bir kitap birkaç saat içerisinde okunabilir, içerisinde verdiği çoğu mesajı sevdim ve beğendim.
Gazze
2024 4. kitabı
Okunma: 26 Mayıs 2024 03:51
Gazze Risalesi müslümanlığın sadece namaz kılıp oruç tutmaktan ibaret olmadığını, bir ümmet bilinci olması gerektiğini vurguladı. Kafirler bizdeki bu ümmet bilincinden korkup çekinirken, biz müslüman toplumumuzda mumla arar olduk ümmeti, şuurlu insanları.. Rabbbim uyutulduğumuz bu dünyadaki gaflet uykusundan uyanabilmeyi, ve Ümmet için çalışıp çabalayan Müslümanlar olmayı nasib etsik
Filistin
2025 27. kitabı
Okunma: 29 Mayıs 2025 17:01
Tarihsel bir işleyişten ziyade güncel durum analizi ve bilinç odaklı bir kitap. Olayları ele alıp yüze açıkça vuran diliyle çok şey anlatıyor aslında. En güzel kısmı ise yorumların altının ayetlerle doldurulması, ayet üzerinden anlatım yapılması... Bu sayede keskin ve kendini tasdik eden bir yazı olmuş.