Genç Doktor

Yedikalem Yayınları
Sıralamalar

2019 39. kitabı
Okunma: 23 Haziran 2019 22:45
Kurgulaması ve anlatımı güzel bir kitap Lakin yazarın üç kitabını okudum bazı olayları bir birine bağlamada ve geçişlerde sorunlar var Yine naif ve mütabazı bir anlatımla islam ve aile hayatı türk gençliği ele alınmış
Genç DoktorÖmer Akpınar · Yedikalem Yayınları · 201826 okunma

Ömer AkpınarYazar · 7 kitap
1973 yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. İlkokulu Kahramanmaraş’ta, ortaokulu Kütahya’da okudu. Kahramanmaraş Lisesinden mezun oldu. 1998 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi. İlk yazılarını ve şiirlerini üniversite yıllarında yazmaya başladı. Makaleleri çeşitli dergi ve gazetelerde yayınlandı. Editörlüğünü de üstlendiği Yeni Nesil Dergisini çıkardı. Kitaplarını, kurduğu Yedikalem Yayınları adı altında bastırdı. Kamu Hizmetlerinde Uzman Tetkikçi olarak Kalite Standardına ulaşma çalışmalarında bulundu. Yedi Kalem Düşünce Kuruluşunun kurucuları arasında yer aldı. Okullarda gençlere, kurumlarda ise çalışanlara seminerler verdi. Aile içi sorunları çözmek için eşlere Aile Danışmanlığı yapmaktadır. Halen bir Kamu Kurumunda çalışan yazar evli ve üç çocuk babasıdır.