Vancouver Storm #4

İngilizce

ALEXEI&GEORGİA
2025 71. kitabı
Okunma: 30 Temmuz 2025 17:03
Bu kadın kitabın aralarına 'Erkek karakterin gerçekle hiçbir ilgisi,bağlantısı ve gerçekliği yoktur. Tamamen hayal ürünüdür.' uyarısı yapması tamamen şart! Çünkü kendinizi hem aşık olmuş hem de gerçek hayatta böyle biri olmadığı için üzgün bir şekilde buluyorsunuz. Evet bu çifti uzun zamandır bekliyordum. Buradaki istatistiğine göre ilk okuyanlardan biri olduğum için mutluyum. Serinin diğer kitaplarında birbirlerine olan nefretlerini dibine kadar gördüğümüz çifti okuyoruz. Alexei, hokey takımımızın en yaşlı (36) ve en önemli oyuncusu. Kendisi Rusyalı. Georgia, takımımızın doktoru. İkisi de birbirinden ölümüne nefret ediyorlar. Kaderin cilvesiyle birlikte ikisinin de evlenmesini gerektirecek bazı olaylar yaşanıyor. Alex'in vatandaşlığa ve Georgia'nın dedesinden kalma yüklü miktarda paraya ihtiyacı var ama bu parayı sadece evlenince alabilir. Bu durumda ortak bir arkadaşları sayesinde birbirlerine bu konuyu açma fırsatı buluyorlar ve her ne kadar bu fikirden nefret etseler de anlaşmalı bir şekilde evleniyorlar. Kitap 400 sayfa ve neredeyse biz 250-300 sayfa birbirleriyle olan çatışmalarını okuyoruz. Kolay kolay birbirlerine yumuşamıyorlar. Ki bu hoşuma gitti. İkisi de birbirine karşı çok yanlış şeyler düşünüyorlar. Birbirlerini daha hiç tanımadan düşman olmuşlar gibi bir şey fakat işin aslı çok farklıymış. Alex'in asıl sebebini öğrendiğimde güldüm, Georgia'nınkini öğrendiğimdeyse kalbim eridi... Dark'lardan sonra böyle kitaplarla mola vermek bana çok iyi geliyor. Bu serinin her kitabını zaten çok sevmiştim. Şimdi ise beklediğim bir başka çift daha var ve hatta sanırım tahminimce bir kitabı daha olacak ama bakalım.... Kitabın en en en sevdiğim bölümü kesinlikle şuydu; Erkeklerin yemek yapıp,sofrayı kurup daha sonra sofrayı toplayıp, bulaşıkları vs hallederken,
Gloves OffStephanie Archer · Dell · 202518 okunma
2025 118. kitabı
Serinin dördüncü kitabı atışmalarını önceki kitaplardan okuduğumuz karakterleri anlatacağı için heyecanla beklediğim bir kitaptı ve diyebilirim ki beklememize değdi. Hikâyelerine ba-yıl-dım! Alexei ve Georgia ikisi de gerek hazırcevaplılıkları gerek zekice laf sokmaları olsun okurken beni öyle eğlendirdi ki ara ara gerçek hayatı unuttum diyebilirim. Kitaba başlayınca evrenin içine girmek çok kolay, insanı hiç sıkmıyor. Eğer okumadan önce buraya bakıyorsanız, biraz spor romantizmi biraz da aşk arıyorsanız kesinlikle okuyun, pişman olmazsınız. Konusuna gelecek olursak, artık yaşlanıp son dönemlerini oynayan başarılı sporcu Alexei geri dönememek için vatandaşlık almak ister ve ne kadar uğraşırsa uğraşsın işi zorlaştırırlar. Takımın koçu ise aklına bir düşünce sokar: oralı biriyle evlenirse işlerin hızlanacağı düşüncesini. Spor sakatlanmalarıyla ilgilenen Dr. Georgia ise yaptığı bir hayır işinin fonu kesilince kendisine kalan mirası kullanmak ister ama mirası almak için en az altı ay boyunca evli kalmalıdır. Bu iki insanın ise evlenme ihtiyacını Georgia’nın arkadaşı öğrenir ve konuşup anlaşmalarını ister; ne yazık ki ikisi de birbirinden hiç hoşlanmaz. Alexei, Georgia’yı şımarık, zengin ve alışveriş meraklısı sanarken Georgia da onu kaba, düşüncesiz bir pislik sanar. İkisi de bir çözüm bulamayınca nefret evliliği mantıklı gelir çünkü birbirlerinden etkilenme ihtimalleri olmaz ve ikisi de istediklerini elde edebilirler.
Gloves OffStephanie Archer · Dell · 202518 okunma

Stephanie ArcherYazar · 0 kitap
Stephanie, keskin diyaloglar, bol kahkaha ve mutlu son garantisi içeren, eğlenceli romantik komediler yazıyor. En iyi arkadaşların, inatçı kadınların, yeni bir saç kesiminin ve aşkın gücüne inanıyor. Vancouver'da bir adam, bir köpek ve bir bebekle yaşıyor.