Bilimin Dehaları

2020
Yediveren Çocuk Yayınları

2023 7. kitabı
Okunma: 13 Ocak 2023 22:03
Günümüzdeki akıllı telefonları Graham Bell görse ne düşünürdü acaba? Ama şurası bir gerçek ki şuan ki teknolojinin temellerini o yıllarda Graham Bell gibi dehalar attılar. Kitaba gelecek olursam. Doğumu, ailesi, aldığı eğitim, çalışmaları, deneyleri, ve arkadaşlarıyla ilişkileri gibi konuları ele alıyor. Çocuklar için ilham vermesi açısından okunabilir bir kitap olduğunu düşünüyorum okurlara tavsiye ederim.
Bilim
Graham BellEda Bayrak · Yediveren Çocuk Yayınları · 202024 okunma

Eda BayrakYazar · 33 kitap
1990 yılında Ordu’da dünyaya gelen yazar, küçük yaşlarından itibaren babaannesinin anlattığı öyküler sayesinde tarihe ilgi duydu. Geçmişte önemli izler bırakan kişilerin hayatlarını inceleyerek gelecek nesillere aktarmayı ilke edindi. Uzunca yıllar yayıncılık sektöründe çalıştıktan sonra İz Bırakanlar serisi ile yazarlık dünyasına adım atan yazar, Bilimin Dehaları ve Cumhuriyetin Yıldızları serisi ile geçmişten günümüze ışık tutmaya devam etmektedir. Kitapyurdu.com'da kayıtlı 42 eseri vardır. En yaygın eserleri: • İz Bırakanlar / Mehmet Akif Ersoy • Hezarfen Ahmet Çelebi / İz Bırakanlar • İz Bırakanlar / Mimar Sinan Gizle Takip Et