Iron Fang #1

Orijinal Dil:
İngilizce
E-kitap

2025 155. kitabı
Iron Fang adlı Mc serisinin ilk kitabı ve ben çok beğendim hem dil hem dünya kurulumu çok iyiydi . Temelde paranormal romance türünde seri ve her tür mahlukat var :P Mc grubunun çoğunluğu kurt adamlardan oluşuyor . Bizim dünyamız ile fantastik dünyayı ayıran bir kapı var ve fantastik dünyada dışlananlar Mc grubunda toplanmış durumda . Kurt adamlar kendi eşleri tarafından red edilince resmen ölüme mahkum oluyor çünkü kurt olamıyorlar ve kurtları ile ilişki ya kuramıyorlar ya yarım yamalak oluyor ve en sonunda kuduz olup ölüyorlar . Bunların Ay Tanrıçaları ile iletişimleri kesilmiş ve hepsi ihanete uğradıklarını düşünüyor . Kendi bölgelerini kurmuşlar Mc grubu ile devamlı suçluları yakalama kötü perilerin yaptığı işlerden insanları kurtarma gibi bir ajandaları var . Grim aralarında en kötü durumda olanlardan grubun infazcısı ve her an kuduz olabilir diye bakılıyor adama . Bunlar yine kötü perilerin kadınları kullandığı insan sattığı bir yere baskın yaptıklarında Journey 'i kurtarıyorlar . Ve birebir kızı bulup ilk kurtaran Grim kıza dokunduğu gibi adam bir elektrik hissediyor ve kurdu ile iletişim tekrar başlıyor . Journey okudukça çok sevdiğim başına gelenlere aşırı üzüldüğüm her adımda güçlenen süper bir karakterdi . Kız çocukluğunda hiper aktif olduğu için ailesi bunla uğraşmaktan sıkılınca sonunda kızı bir çiftçiye satmışlar . Zaten boktan kıyıda kalmış küçük bir kasabada yaşıyorlarmış . Sonrasında bu çiftçide kızı bu iğrenç perilerin seks ticareti işine satmış kıyamam .Grim'in hem kurdu ile ilerleyen iletişimi kendisinin yapı olarak tekrar kendine gelmesi hem kıza olan muhteşem ötesi davranış şekli on numaraydı bence . Sonrasında kitap uzun olduğu halde hiç sıkmadan pek lezizi ilerledi tonla olay oldu . Tanrıça ile iletişimin tekrar sağlanması Grim'in Journey ile
GrimVera Foxx · 01 okunma

Vera FoxxYazar · 0 kitap
Paranormal, Fantasy, and Monster Romance writer. Vera creates fated romance that will have you itching to read more. If red pepper scenes, romance, action, humor, and happily ever afters are what you crave, you've found the right place.