15 Nisan 2020
Martı Yayınları

2022 46. kitabı
Okunma: 17 Nisan 2022 22:56
Konusu: Kaçırılan ve ölüme terk edilen iki çocuk… İşinde uzman bir iş bitirici... Cinayet Masası Dedektifi Frank Bennett… Limanın derinliklerinde yatan büyük çelik sandıklardan oluşan bir mezarlık… Hepsi birbiriyle nasıl bağlantılıydı ve işler nasıl çözülecekti? İnceleme: Harika bir kurgu okudum. Olayların gidişatı ve temposu çok güzeldi. Yer yer şok olduğum noktalar vardı. Kitap o kadar akıcı ki su gibi akıyor ve evet bir günde okudum. Sizi sıkmadan, soru işaretleri bırakmadan yazılmış bir kurgu. Yazarın ilk romanı olmasına rağmen çok çok başarılı. Yanlış bilmiyorsam bu kitap bir üçlemenin ilk kitabı. Diğer kitapları da çok merak ediyorum. Henüz çevirisi yapılmamış, umarım İngilizcesi’ni bulabilirim. Kesinlikle tavsiye ediyorum ve herkese keyifli okumalar diliyorum.
2020 82. kitabı
Okunma: 10 Kasım 2020 17:53
Yirmi yıl önce iki çocuk kaçırılır ve ölüme terk edilir. İşinde uzman bir suçlu tarafından büyütülen çocuklar polis olurlar.. Hem de oldukça sıra dışı polisler.. Cinayet masası dedektif olan frank, ortağı Eden ve kardeşi Eric ile çalışmaya başlar.. Kitap yazarın ilk kitabıymış,, ve Ned Kelly en iyi ilk roman ödülü almış.. Cinayet, dedektifler falan olmasına rağmen kitap beni pek sarmadı, heyecanlanmadım.. Sevemedim nedense.. Durmak yok.. Okunacak daha güzel kitaplar var..
2022 25. kitabı
Okunma: 24 Temmuz 2022 22:48
Anne ve babaları öldürülen Eric ve Eden, katiller tarafından "çocuk" oldukları için bir türlü öldürülemez ve Hades adındaki başka bir katile teslim edilip, bu işi onun yapmasını isterler.  Hades, alanında dehşet saçan bir katil olmasına rağmen o da diğerleri gibi çocuklara kıyamaz ve onları büyütmeye karar verir. Eric ve Eden büyüdükçe, içlerindeki psikopat ruhla başa çıkamaz hale gelir Hades. Bir gün Eden'ın Fen Bilgisi öğretmenine hayatının cezasını vermesi, buna Eric'in de dahil olması onları mecburi polislik eğitiminin içine erkenden girmesini sağlar. Çocuklar büyüdüğünde ve artık polis olduklarında kimse onların geçmişinden haberdar değildir. Eden, ortağı Doyle'u kaybeder, yerine dedektif Frank Bennett gelir. Eric ise daha üst mevkidedir. Bu sırada kurbanlarının organlarını aldıktan sonra denizin dibine gönderen bir katil peyda olur. Karmaşık, yorucu ama bir o kadar okutucu bir romandı. Eric ve Eden'in Hades'le büyümesini konu alan geçmiş hikâye ile günümüzde geçen Frank'ın duygusal gelgitleri, yine Frank'ın Eden ve Eric kardeşlerde fark ettiği gizem tüneli, öte yandan peşine düştükleri katil, son sayfalarda aşırı hızlanan temposu... Güzeldi.
2020 29. kitabı
Okunma: 07 Haziran 2020 10:15
Karanlık adamlar ... bilim adamını ve karısını tehdit edip öldürürler ve çocuklarını öldürmeye kıyamazlar daha doğrusu çocuk diye öldüremez kimse . Yeraltının karanlık adami Hedese getirirler öldürüp yok etmesi için hades ikisinide büyütüp yetiştirir polis yapar, çünki polisken anne ve babasını öldüren kişileri daha iyi takip tek tek öldürüp öçlerini alırlar...burada da organ mafyası vardır göndemde yanlarina bir polis atanır bu polis iki kardesten şüpheli bir iş yaptıklarını anlar daha sonra hem organ mafyasının hemde iki kardeş polisin işlediği cinayetleri çözer ... sürükleyici soluksuz okunacak bir polisiye roman...
2022 14. kitabı
Okunma: 20 Mart 2022 00:00
Organ ticareti yapan bir seri katil. Olayı aydınlatmaya çalışan, küçük yaşta iken annesi ve babası öldürülen ve hades lakaplı devlet ile derin ilişkileri olan bir yer altı mafya liderinin yanında yetişen, iki polis memurunun yaşadığı olaylar anlatılıyor. Olay Avusturulyada geçiyor.
2020 9. kitabı
Çok çok ilgi çekici bir şekilde başlayan, suçluların arkasını temizlemesi için başvurdukları Hades isimli adam ve ona getirilen iki kardeşin hikayesiyle devam eden kitapta, bu kardeşlerin büyüyüp nasıl polis teşkilatına girdiklerini ve Dexter misali, öldürdüklerini çelik sandıklarla denizin derinliklerine atan bir katili yakalama çabalarını okudum.
Biraz hayal kırıklığı gibi
2022 1. kitabı
Öncelikle konusunu çok beğendiğim bir kitaptı. Ama bana soracak olursanız 'En iyi ilk roman ödülü' verilecek bir kitap değildi. Son bölüme kadar soluksuz okuduğum ama son bölümü okuduktan sonrada hayatımın çalınan saniyelerini geri verin dediğim bir kitaptı. Yazarın betimlerimi sıkmadan akıcı bir eser. Sonu yakışmadı bence. Yani en azından ben böyle bir son beklemiyordum. Spoide vermek istemiyorum. Sonunda kalakaldım. Sırf sonundan dolayı puan kırıyorum.
2022 14. kitabı
Kitap efsoooydu genelde bir kitap okuduğumuz zaman belli bir bölümden sonra yazarın yazım dilinden ve anlatış tarzından az çok ilerde neler olacağını kestirebiliriz. Fakat bu kitap çok farklıydı neler olacağını tahmin ederken çok zorlandım ve tabiki de bir tahminde bile bulunamadım . Son sayfaları o kadar heyecanlıydı ki bir solukta bitti nasıl bittiğini bile anlamadım gerçekten. Okuyun okutun .