Hepsi Aşk!!!

Poetika Kitap
Sıralamalar

HERKESE ONERIYORUM
2025 9. kitabı
Kitabı cok begendim siir kitaplarını hep cok severim ve bu yağmurda ruhum dinlendi diyebilirim. Kahve mi de aldim kitabımı da cok keyifliydi kitap özenle hazırlanmış bence herkes okumalı
Puan vermedi
Merhaba... @sermin.erkal kaleme aldığı #hepsiaşk kitabı şiir severlerin beğenerek okuyacağı muhteşem bir kitap Şiir okumayı sever misiniz? Yazarın kalemi ile daha önce tanıştınız mı ?
Okuyucu Yorumu
2025 61. kitabı
Hepsi Aşk!!! aşk, sahip olmak değil… hissetmektir. her satırı kalbe dokunan, her cümlesiyle seni içine çeken bir yolculuk bu. “hepsi aşk” sadece bir kitap değil, belki de unuttuğun duyguların sesi… okudukça kendini bulacaksın, belki de ilk defa gerçekten hissedeceksin.
·148 syf.·
2025 54. kitabı
Merhaba sevgili okur Şermin Erkal ın kaleminden #hepsiaşk adlı şiir kitabının yorumu ile karşınızdayım. Şiir sevgimi bilmeyen yoktur diye düşünüyorum. Bu eser, sadece okunmak için değil hissedilmek için yazılmış bence. Sayfalar ilerledikçe kimi zaman tebessüm kimi zaman bir sızı bırakıyor insanda. Yalnızca bir şiir yolculuğu değil; her satırında kendinizden bir parça bulabileceğiniz, kalbinize dokunacak bu eseri şiir sever kitap dostlarıma tavsiye ediyorum. Şiirle ve huzurla kalın.
Şiir
Hepsı bır aşk
2025 23. kitabı
Hepsi bir aşk, tüm duyguların kaynağının aşk olduğunu anlatır. insanın yaşadığı tüm duyguların, olayların ve ilişkilerin temelinde aşkın bulunduğunu anlatır. Bu söz, aşkı yalnızca romantik bir duygu olarak değil, hayatın kendisini anlamlandıran bir güç olarak görür. Sevgi, özlem, umut, hatta acı bile aşkın farklı biçimlerdeki yansımalarıdır. Kısacası, her başlangıçta, her bitişte, her nefeste aşkın izi vardır; çünkü hayatın özü, hepsi bir aşkın hikâyesidir.