Here For The Cake

JNM LLC
İngilizce

2025 57. kitabı
Okunma: 04 Şubat 2025 23:02
Çook tatlış bir kitap diyerek başlamak istiyorum. Öncelikler bazı gereksiz detayları vardı oraları kırparsak bence asla sıkılmadan okuyabileceğiniz, karakterlere genel olarak hiç kızmayacağınız bir kitap. Karakter gelişimi çok iyiydi başlarda kızımızın her şeye tamam deme tavrı sonradan aldığı sevgi gücüyle durun ben bunu istemiyorum tavrına geçti. Oğlumuzla ilgili daha çok içsel detay isterdim ben. Geçmişe yönelik olarak çözülmesi, oturup net bir şekilde konuşulması gereken şeyler vardı. Bence Kleinin psikolojik durumu da çabuk geçildi o içten içe olan özgüvensiz tavrı, anksiyetesi falan bence dile getirilip çözülmeli ve üstü kapatılmamalıydı. Evet aşk her şeyi çözdü, sevgi iyileştirdi falan filan ama ablacım bu bir haftada nasıl oldu hu çocuk az önce tribe girmişti ya tiksiniyorsa benden diye. Neyse konuya gelecek olursak: Paisley’in kız kardeşi onun erkek kardeşiyle evleniyor ve kızımızdan da baş nedimesi olmasını bekliyor. Paisley ailesine asla hayır diyemeyen bir karakter ve bazı vicdan azapları var kendini suçladığı şeyler falan. Klein ise bir barmen ve yazar ama henüz basılmış bir kitabı yok. Bunun için çabalıyor ama sosyal medya kullanmaması bir sorun. Ve bu ikili üniversitede bir kere öpüşmüş esasında o zamandan birbirlerine aşıklar ama yanlış anlaşılmalar ve söylemekten çekinilen uzak durulan sözlerden dolayı ikiside ayrı uca savrulmuş. Kleinin barında karşılaşıyorlar ve bazı olaylar sonunda Paisley kardeşinin düğününe sahte erkek arkadaş olarak Kleini götürmeye karar veriyor. Adada bir hafta ateş ve barut çok iyiydi. Kız kardeş tam bir salaktı son anda yaptığı hareketi okeyledim sadece. Klein inanılmaz tatlı bir bey yani hem düşünceli, hem korumacı, hem yakışıklı, zeki, komik… liste böyle uzar gider. Güzel bir kitaptı beğendim okuyun.
Here For The CakeJennifer Millikin · JNM LLC · 20244 okunma

Jennifer MillikinYazar · 0 kitap
Jennifer Millikin, çağdaş aşk romanları ve kadın kurgusu türünde çok satan bir yazardır. İki kez Readers Favorite Altın Yıldız Ödülü'nü kazanmıştır ve okuyucular eserlerini "duygusal olarak büyüleyici" ve "elinizden bırakamayacağınız" olarak nitelendirmiştir. On dört milyondan fazla izlenme sayısına ulaşan viral bir TikTok videosunun ardından, Jennifer'ın üçüncü romanı Our Finest Hour, TV/Film uyarlaması için seçeneklendirilmiştir. Eşi, çocukları ve Labrador cinsi köpeği Liberty ile Arizona çölünde yaşamaktadır. Bugüne kadar on dört romanı yayınlanmış olan yazar, hikaye anlatma tutkusunu sürdürmeyi planlamaktadır.