Olive Township #1

JNM LLC
İngilizce
E-kitap

2025 135. kitabı
Kitabı sevmedim. Bir türlü içine girip karakterlerle bağ kuramıyorsunuz. Yok, çok şans verdim ama olmadı. Salak desem salak değiller ama bir olmamışlık var. Yazarın dilini sevmedim heralde bu kitapta. Tavsiye etmem konuya bakıp atlamayın benim gibi. Penn isimli oğlumuz yıllar önce 13 yaşındayken kasabadan kaçar gibi gidiyor anasıyla birlikte. Daha sonra Seal oluyor kaza falan geçiriyor. Annesi de ölünce geri dönüp kasabada kalan evini satmaya karar veriyor. Ama ortada şöyle bir durum var, bizim bu oğlan 13 yaşındayken komşu kızına yanık. Taşınmış etmiş ama hep aklı kızda. Bu yüzden bir de bazı şeyler yaşanmış eskiden işte hepsi birleşiyor ve çocuk diyor ki ya ben ismimi değişip gelicem kasabaya. Bakıyoruz birden peter oluyor. Arkadaşı var hugo o yapma etme diyor ama dinlemiyor. İlk iş esas kız daisynin yanına gidiyor diyebilirim. Tabi asır geçmiş aradan tanıyamıyor kız çocuğu. Ama çocuk yanık tabi içi gidiyor. Ama asla bu iç gitmesi okuyucuya geçmiyor bence. Daisynin de aklı hala penn de güya. Sonra bir de kızımız nişanlı duke diye biriyle. Penn başlarda itiraf etmiyor kimliğini gizliyor gidip daisynin fizik tedavi merkezinde müşteri oluyor falan. Böyle sonrası malum süreçler üstün körü flörtleşme vs. En son dayanamayıp itiraf ediyor. Kız şok tabi. Başta trip atıyor sonra penn üç beş hediye alınca yelkenleri indiriyor . Bu arada nişanlısıyla aralarında anlaşma var o yüzden evlenecekler. Birbirlerine aşık falan değiller. Açık ilişki yaşayalım falan diyorlar. Neyse sonra düğün günü iptaaal. Cevaplanmayan sorular vardı. Sona doğru biraz daha açıldı ve okuması kolaylaştı ama bu bile kitabı kurtaramaz. Bizimle değilsiniz kitap.
PennJennifer Millikin · JNM LLC · 20251 okunma

Jennifer MillikinYazar · 0 kitap
Jennifer Millikin, çağdaş aşk romanları ve kadın kurgusu türünde çok satan bir yazardır. İki kez Readers Favorite Altın Yıldız Ödülü'nü kazanmıştır ve okuyucular eserlerini "duygusal olarak büyüleyici" ve "elinizden bırakamayacağınız" olarak nitelendirmiştir. On dört milyondan fazla izlenme sayısına ulaşan viral bir TikTok videosunun ardından, Jennifer'ın üçüncü romanı Our Finest Hour, TV/Film uyarlaması için seçeneklendirilmiştir. Eşi, çocukları ve Labrador cinsi köpeği Liberty ile Arizona çölünde yaşamaktadır. Bugüne kadar on dört romanı yayınlanmış olan yazar, hikaye anlatma tutkusunu sürdürmeyi planlamaktadır.