📚🔔 Tatil zili çaldı!
Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞
Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
Kıskançlığın ilk ortaya çıkışı; Ugu Mugu’lardan birinin, muhtemelen dişidir “ Huguların ağaç evinde iki tane fazladan ceylan bacağı gördüm, biz niye fazladan koymuyoruz mağaramıza “ diye yampiri bir fikir atmış ortaya, kıskançlık krizine girmiş. ;))
Pazarda, panayırda yahut da mağazanın standında aynı elbiseye ayn anda uzanan iki kadının gerilimli anında, kibarları kavga etmezler. Bakışlarıyla çözerler. Dudaklarında “ Ay siz de mi beğendiniz? dökülürken, gözlerinden “ Çek şu elini “ sözcüklerini okuyabilirsiniz… :))
Kendisinin olmayan herşeyi kıskanır insan denen yarartık. Hatta kendisinin olanı da kıskanır. Hem de kimden kıskanır biliyor musunuz? yine kendisi gibi olandan. Yani diğer bir türdeşinden.