(Ruthless Sinners MC #2)

İngilizce
Türler:

2022 406. kitabı
Okunma: 30 Aralık 2022 23:35
Ruthless Sinners MC ikinci kitabı yine seriyi adamları tanıyoruz pek kalabalıklar zira :D Başkanlarını gözüme kestirdim onun kitabını çok merak ediyorum ama daha var :D Shotgun ilk kitaptan tanıyoruz zaten Kulübün uygulayıcısı :D Remington çok tatlı akıllı düzgün bir kadın karakterdi aslında konu ilk kitaba benzer şekilde gelişti denebilir . Yine başına olay gelen bir hatunu bir müddet gizleyip korudu Kulüp . Remington bir gece MC grubunun gittiği bir kulüpte kız arkadaşı ile eğlenirken Shotgun ile öylesine tanışıyorlar . Ve aralarında hemen bir elektiriksel şeyler oluyor ama orada kalıyor olay . Shotgun 'un geçmişi çok fena acılar dram ne ararsan var o yüzden özel ilişki kurmuyor kaybetme korkusundan . Aradan bir kaç ay geçiyor bizim hatun arkadaşının önerdiği bir polis ile randevuya çıkıyor adam iyi fakat elektrik yok . Gecenin sonunda başka tanıdık kirli bir polis kızın çıktığı polise saldırı düzenliyor kızıda öldürün bunu diyerek yanında olan adamlara veriyor . Bu adamlar kızı nerdeyse öldürüp (öldü sanıp) deyip suç Ruthless Sinners MC grubuna kalsın diye onların striptiz kulübünün arka çöpüne atıyorlar . Fakat kızı orada Shotgun ile arkadaşı buluyor ve olaylar başlıyor . Sonrası aksiyon yine kızı koruma saklama iyileştirme aşk erotizm tam çerez akıp gidiyor kitaplar :D Hem Shotgun'u hem de Remington'ı sevdim. Wilder ayrıca çeşitli kişilikler aracılığıyla aile bağını gösteren MC karakterlerini daha da geliştirdi .
Holding OnL. Wilder · 02 okunma